FOTO: Anna Čípová
Pozvání do Rožnova pod Radhoštěm
26. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
27.1.2017 08:06
Hurrá. Aničko, díky. Prosím dvoulůžák na dvě noci. Ještě nevím s kým, ale těším se. **********
Květoslava HOUDKOVÁ
27.1.2017 07:44
JDE TO FOFREM ! Podle chatu si připisuji účastníky - "prozatím"= 20 osob.
Soňa Prachfeldová
26.1.2017 21:45
Aničko tak milé pozvání se nedá odmítnout. Severní Čechy prosí jeden dvoulůžkový na dvě noci. Květko, Zuzko, jaké poznávací znamení budete mít :-) na hlavním nádraží ? Těším se na všechny
Marie Foltýnová
26.1.2017 21:43
Před chvílí jsem volala kamarádce,jestli by jela se mnou.Nebyla proti.A také záleží,jestli mi doktorka opraví zuby.Když to všechno vyjde,tak přijedeme.
Jana Šenbergerová
26.1.2017 20:29
Také bychom rádi jeden dvoják. Těšíme se do Rožnova, na známé tváře i nové íčkaře. :-)
Květuše Pinkasová
26.1.2017 19:56
Květinka s Pepou přijímají milé pozvání , na všechny se moc těšíme a objednáváme si pokojíček pro dva . Zuzko, určitě Ti to vyjde ! Přece nemohou být dvě tak úžasné akce najednou !
Marie Rákosníková
26.1.2017 19:38
Nepojedu mám jinou akci na kterou musím jít. Květo omlouvám se ti. Na tábor jedu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA