Kachní prschuto
FOTO: autor

Kachní prschuto

29. 1. 2017
gastronomie recepty
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Macháčková
Tento recept používám na vepřovou panenku. Letos na Silvestra zkusím ten váš. Už se těším, že ohromím společnost.
Ladislav Vesecký
Paní Hasenohrlová, dejte tady vědět, jak Vám to chutnolo. Všichni v rodině, co to zkusili, jen chválili.
Miluše Hasenohrlová
To musím vyzkoušet, kačenu mám v mrazáku....
Elena Valeriánová
To vypadá luxusně, musí to být pochoutka.
Ladislav Vesecký
Omlouvám se chybu. Má být 40 dkg cukru místo soli. Dále v popisu je jasne.
Karel Kafka
Nemáme se zrovna špatně,všichni,řekl bych. A to ještě mnozí naříkají a chtějí se mít ještě lépe. Nejlépe tak,jako v poněkud zdegenerovaných USA. K.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pršut neboli prosciutto znám z Itálie a ze Španělska. Kachní verzi prschuto neznám,

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%