FOTO: autor
Kachní prschuto
29. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Macháčková
5.12.2017 16:14
Tento recept používám na vepřovou panenku. Letos na Silvestra zkusím ten váš. Už se těším, že ohromím společnost.
Ladislav Vesecký
31.1.2017 13:59
Paní Hasenohrlová, dejte tady vědět, jak Vám to chutnolo. Všichni v rodině, co to zkusili, jen chválili.
Ladislav Vesecký
29.1.2017 13:08
Omlouvám se chybu. Má být 40 dkg cukru místo soli. Dále v popisu je jasne.
Karel Kafka
29.1.2017 11:05
Nemáme se zrovna špatně,všichni,řekl bych. A to ještě mnozí naříkají a chtějí se mít ještě lépe. Nejlépe tak,jako v poněkud zdegenerovaných USA.
K.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.1.2017 10:17
Pršut neboli prosciutto znám z Itálie a ze Španělska. Kachní verzi prschuto neznám,
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA