FOTO: autorka
Vrba, část 3
30. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Kačka Černíčková
14.2.2017 20:29
Měla jsem to štěstí, že jsem nemusela čekat, neboť všechny díly již byly zveřejněné a četla jsem je jedním dechem bez přestávky. Moc pěkně napsané, neotřelé a čtivé. Já osobně jsem si tedy přála pro Bělu šťastný konec, i když ten, který nastal, je více reálný...více ze života. I tak jsem zažila zcela reálné zklamání z Tondy, když přiznal, že vše prohrál a je v dluzích a mrzelo mě, že se Běla utvrdila v tom, že už je pozdě na lásku.
Soňa Prachfeldová
1.2.2017 18:56
Moc hezky čtivé , kolik žen už naletělo - za kousek štěstí -slepě věří .
Eva Mužíková
31.1.2017 20:30
Elen, škoda takového talentu, měla by jsi přidat ještě pár kousek....super **********
Eva Balúchová
31.1.2017 08:26
Měli bychom být vděčni za každou prožitou hezkou chvilku.A těch hrdinka pár měla a my při čtení taky.Přiznám se,že jsem podobný konec čekala.Že jsi dobrá fotografka už jsme věděli,teď jsme zjistili,že umíš i psát.
Lidmila Nejedlá
31.1.2017 00:35
Elen, tušila jsem nějakou zradu, která číhá na seniorku. Díky náhodě nepodlehla své naivitě. Hezky napsaný příběh a vůbec není odtažitý od skutečného života a navíc je varující.
Libuše Křapová
30.1.2017 22:52
Dobře a čtivě jsi to napsala, Eleno. Vůbec jsi se nemusela bát, že zde čekáme jen happy andy. Protože pohádky jsou pro děti a a my si jimi jen krátíme chvíle. Opravdový život je někdy krutý.
Alena Tollarová
30.1.2017 22:35
Eleno, něco mi říkalo, že to nebude šťastný konec a mé znepokojení vývojem ve 2. díle se naplnilo. Napsala jsi příběh o tom, jak to v životě chodí. Není to vždycky pohádka. Tak snad příště?
Libor Farský
30.1.2017 20:47
Elenko, zdraví Tě Vrba 4. Poznáš mě podle toho, jak blbě u řeky čumím na ptáky. ♥
Marie Foltýnová
30.1.2017 20:15
Tak Elen,dočtená i poslední část povídání.Dobře se to četlo a je na tom kus pravdy.Moje netová kamarádka,naletěla na seznámení po netu a přišla o všechny úspory i o zdraví.Ještě,že si nechala svůj byt.Jinak by z ní byl bezdomovec.Varovala jsem ji,ale neposlechla.Je mi jí líto.Ani ne jde o ty peníze,ale o to zdraví.To už ji nikdy nikdo nevrátí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA