FOTO: autorka
Zimní cesty
10. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
11.2.2017 12:50
Hezké, Maruško, také vyrážím na běžkách sama, ale není do dobře v seniorském věku kvůli úrazu. Ale mám mobil sebou. Tak hezké a bezpečné cesty.
Jana Šenbergerová
11.2.2017 12:24
Asi je rozdíl potkat pár divočáků anebo skupinu čítající 20 a více kusů. Prý se neúměrně rozmnožili. Pak mohou být nebezpeční. Jinak je to spíše tvor samotářský, který se člověku raději vyhne.
Marie Ženatová
11.2.2017 07:12
Aničko, moc děkuji za Tvá milá slova, tato cesta je skutečně moc hezká v každém ročním období...
Anna Čípová
11.2.2017 07:07
Maruško, děkuji za pěknou procházku a možnost podívat se na místa, která znám. Ale nikdy jsem tam nešla v zimě.
Marie Ženatová
11.2.2017 07:00
Díky Vám všem za Vaše milá slova i hodnocení a přeji Vám na všech Vašich cestách jen pohodové chvíle...
Elena Valeriánová
11.2.2017 06:15
Děkuji za možnost jít s vámi procházkou. A vaše fotky jen potvrzují, že u nás je všude hezky. Taky chodím do přírody docela často sama a hlavně brzy ráno. Divočáky jsem ještě nepotkala i když ze strany foto lovce bych docela ráda, ale nehodlám zjišťovat jestli útočí a nebo utečou. Kdyby se prasátka rozhodla pro to první, tak já nemám šanci :-)
Hana Rypáčková
10.2.2017 18:33
Ano, prasata jsou přemnožená, myslivci mají za úkol střílet. ale neútočí na člověka.. Moc hezká procházka a ještě k tomu na běžkách. Toho jsme si moc neužili kolem města, jen po zamrzlé řece a stopy pěšáci rozdupali..
Zuzana Pivcová
10.2.2017 17:47
Kdybych věděla, že v lese v jižních Čechách jsou divočáci, tak tam na houby nejdu. Chodím tam nárazově sama a raději nemyslím na to, co by, kdyby. To jsou moc hezké fotky z procházky, Maruško.
Eva Mužíková
10.2.2017 14:30
Maruško, kašli na omlouvání, každý začínal. Fotky se Ti opravdu povedly,nakukovala jsem pod větve stromů, jestli tam nečíhá skrytý divočák:)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA