Život se zvířetem ve vyšším věku: Bertík
FOTO: autorka

Život se zvířetem ve vyšším věku: Bertík

11. 2. 2017
domácí mazlíčci
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bartušková
Evo, fandím Tobě i Berťasovi. Jste skvělá dvojka. Dojemné!
Lenka Hudečková
Pro slzy nevidím,co píšu...JSTE skvělá dvojka. :-)
Lenka Hudečková
Evičko, díky za Tvé krásné psaníčko. Ty i Bertík jsme skvělá dvojka. Krásná je i Bertíkova fotka (s věnečkem z kopretin) i ty pod článkem. Moc se na Vás těšíme. Pa a pusu oběma.
Anna Čípová
Evi, moc krásné povídání. Ať ti dělá Bertík radost ještě dlouhá léta.
Jiří Hudeček
Evičko, už jsem psal že, jsi zlatý člověk a pouto mezi tebou a Bertíkem je krásná věc. Určitě se uvidíme všichni u táty až přijedeme a moc se těším.
Zdenka Jírová
Napsala jste"srdeční " článek o svém vztahu s Bertíkem. Jako byste ho psala i za mne, jen s tím rozdílem, že já má dvě kočičky. Mám ale stejné pocity ve vztahu k nim a ony ke mně. Asi by to u ne bylo stejné. kdybych chovala třeba koně nebo kozu. Je to v nás, láska ke zvířatům . Bolí mne, když slyším , že se někde trápí a raduji se, když vidím, jak jsou šťastné u svých páníčků. Moje dcera vedla 10 let psí a později i kočičí útulek, tak o zvířatech vím své. Život lidí, zejména starších, kteří nikdy neměli vztah ke zvířatům a žádné nechovají, považuji za prázdný, Já bych bez mých kočenek nevydržela, z návštěv se vracím již 3. den, aby beze mne dlouho nebyly, i když jev mé nepřítomnosti krmí a obsluhuje druhá dcera.
Eva Krausová
Evi, my, co pejsky máme víme moc dobře, o čem píšete a hlavně co s Bertíkem prožíváte. A tak vás oba zdravíme i s mou fenkou Meginkou.
Lidmila Nejedlá
Jo Bertík, to je borec! Ať užijete spolu ještě hodně zábavy.
Zuzana Pivcová
Bertíček mi přirostl k srdci, i když jsme se viděli jen v Doksech, ale vždycky si vzpomenu, jak jsem ho držela, jako kdyby se mnou jel na koloběžce. Jo, Evičko, není to snadné. My máme tři kočky, neuvěřitelný věk 19, 18 a 14 let. Jak dlouho ještě budeme spolu? Vím, že život nejde nastavit, a beru to pokorně, ale stejně to bude těžké loučení, a jedno za druhým. Přeji vám oběma, abyste ten čas, který spolu ještě máte, prožili co nejradostněji, oboustranně. A díky za vyznání.
Hana Čadová
Moc krásně napsaný článek. Také jsem měla 13 let kokra. Jmenoval se Endy. Když odešel do psího nebe, dlouho se mě stýskalo. Nikdo mě při příchodu domu nevítal. Díky němu jsem poznala hodně lidí - pejskařů Také Endymu jsem sehnala pěkné zaměstnání. Každý večer jsem se těšila na "drb plac". Postupem času pejskařů a pejsků ubývalo. Nyní žádného pejska nechci, je to na 15 let starost! Ale i radost!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%