Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Balúchová
17.2.2017 13:32
Jé Danko a Helenko,to by bylo fajn.Zamlouvám si místo v první řadě.Ráda budu fandit.
Helenka Vambleki
17.2.2017 12:55
Danuško, ne že bych se o to zas až tak rvala, pokud bude víc zájemců, klidně přenechám, ale já bych do toho klidně šla. Prošla jsem kdysi u Ulma sítem v soutěži Kufr - nebo tak nějak - dnes má něco podobného Zedníček-Kurňa, co to je. Ale Ulm mě do soutěže nevybral. Taky jsem byla v Brně jako zájemce o Riskuj a taky neprošla do televizního výběru :-)
Marie Ženatová
17.2.2017 11:44
Také se občas dívám na nějaké soutěže, ale různé kvízy a testy dělám určitě raději o samotě...
Květoslava HOUDKOVÁ
17.2.2017 09:46
Docela se mi líbí soutěž "KDO TO VÍ?" - má zvláštní otázky i odpovědi. Dojem mi kazili jen Genzer a Suchánek (ty dva nemusím) - dobře, že už byli vystřídáni. Nejhorší je. když na TV Barrand. a Primě jsou zprávy, ČT 1 má ve stejném čase třeba zajímavou soutěž (ale á 1/2 TV sledovat nelze).
Naděžda Špásová
17.2.2017 09:40
Aha, on je na fotce.
Naděžda Špásová
17.2.2017 09:40
Danko, nemůžu říct, že bych nebyla soutěživá, naopak, vadí mi i hloupé hvězdičkování. Ale jsem dost velký trémista, takže bych před více lidmi toho moc neřekla. Tu soutěž uvádí Matonoha, aspoň si to myslím. Tak na tu nekoukám.
Zuzana Pivcová
17.2.2017 09:16
Věřím, že by se někteří naši lidé zúčastnili. Já tedy ne, raději si dělám testy někde v klidu o samotě, když na mě nikdo nekouká. :-D
Alena Tollarová
17.2.2017 08:26
Danko, o téhle soutěži slyším poprvé, vůbec nevím, o co jde. Ale zjistím si, kdy ji dávají a podívám se.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.2.2017 08:23
Já také ráda tuto soutěž sleduji (někdy jen opakování.) Do soutěž. týmu bych se nehlásila, ale obdobné = české soutěže - pro každého - bych vítala od naší redakce. Nikam nemuset jezdit (vzdálenost, čas) - otázky i odpovědi zde - by vyhovovalo mnoha čtenářům?