Modelky projektu i60 Senior Fashion
Šedesátnice se bouří: Módní byznys na nás kašle
16. 2. 2017
Hromady hadříků mizerné kvality a miniaturních velikostí určené pro mladé zákaznice. A proti tomu desítky tisíc žen ve věku nad padesát, které se chtějí módně oblékat, ale není pro ně nabídka. To je realita v současném byznysu s oblečením.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Cilka Cibulková
16.2.2017 16:39
Všechny velikosti, které jsou k mání v obchodech, jsou na ty hubené hužvy, takovou velikost jsem měla ve třetí třídě! Je přece všeobecně známo, že spousta žen, ale i ty mladší, má nadváhu, tak nevím, proč se ti návrháři, výrobci a prodejci připravují o kšeft! Jde hlavně o sukně a šaty, které mají délku nad kolena, nebo až po paty... nic mezitím!
Naděžda Špásová
16.2.2017 15:17
Omlouvám se, těch hvězdiček tam má být 5. Dneska mi blbne tablet. *****
Naděžda Špásová
16.2.2017 15:15
Snažím se oblékat tak, abych se v tom cítila dobře. Mám ráda barvy, ale dávám si pozor, abych nebyla směšná a nevypadala jako klimakterický diblík. Využívám zásilkový obchod z módních časopisů občas normální obchod
Květoslava HOUDKOVÁ
16.2.2017 09:00
Takyby se mi leccos -zejm. na manekýnkách "í"čka- líbilo-hodilo. Ovšem zůstane jen "inspirace" a "kapička štěstí" něco obdobného ulovit v Sekáči, protože na cenu předváděných modelů peníze určitě nemám.
Zuzana Pivcová
16.2.2017 08:40
Ano, i v rámci šedesátek může být široká škála typů oblečení i barev, ne jen, že se jedním univerzálním stylem odliší od mladých. Na nápady návrhářů, pokud dorazí i k nám, se skutečně těším (i když, jak se znám, stejně si budu chodit po svém:-D).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA