Ilustrační foto: ingimage.com
Chci vidět vnouče. Mám na to právo!
21. 2. 2017Je to stejné, jako když se rodiče rozvedou a oba mají právo vídat dítě. Stejně může soud rozhodnout o tom, že babičky a dědové mají nárok stýkat se s vnoučaty. Případů, kdy se vnoučata stávají rukojmími v mezigeneračních rodinných sporech, přibývá.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
15.12.2020 16:22
Dobrý den, pro všechny, které trápí, že se nevidí s vnoučaty, tak jako dříve mne, bych doporučila se podívat na stránku https://www.cikr.cz/nemuze-vidat-sva-vnoucata/. Mně osobně velmi pomohli a dnes je vše vyřešeno.
Věra Halátová
6.10.2018 12:00
Naštěstí takový problém nemám. Ale myslím si, že špatné vztahy vznikají vzájemně, že na nich mají vinu všechny zúčastněné strany.
Věra Kratochvílová
7.6.2018 19:22
Dobrý den.
Máme vnuka 6,5 roku a vnučku 4 roky. Vnoučata u nás nikdy nebyla na noc bez rodičů, ani nám je nikdy dcera se zetěm "nepůjčili" na procházku samotné. K nám domů nám je také nesvěří. Je to moc smutné. Vnoučata nás mají moc rády. Vzhledem k tomu, že nechceme toto řešit u soudu, máme tzv,: "smolíka".
Domluvit s dcerou se opravdu nedá. Striktně trvá na tom, že u nás prostě nebudou. Všem "babi a dědo " ze srdce přeji, aby se jim něco takového nikdy nepřihodilo, a užívali si svá vnoučata. Srdečně zdravím. Věrka
Soňa Prachfeldová
28.2.2017 18:32
Nejvíce ubližují ti tzv. odpovědní svému dítěti, jaký člověk z něho vyroste, když se s ním manipuluje takto bezohledně a jako dospělý člověk většinou na to doplácí ve svém životě .
Helenka Vambleki
21.2.2017 14:33
Je to něco strašného....a při tom běžného, protože rozvedených manželství s malými dětmi je hodně. Vše je o komunikaci. Po rozvodu dcery jsou naše vnoučata u otce a vídáváme je málo. Ale vše je o komunikaci. K nelibosti dcery jsem navázala vztah se zeťovou novou ženou a setkání vnoučat je občas umožněno. Soud bych do toho netahala, jen by to ještě zhoršil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA