Ilustrační foto: ingimage.com
Největší účesové chyby zralých žen
24. 2. 2017Kadeřníci se shodují, že nejhorší klientkou je žena ve věku mezi padesátkou a sedmdesátkou. Typická současná zralá žena, která za každou cenu chce vypadat mladistvě a zároveň cítí, že to stojí čím dál více práce a peněz.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
25.2.2017 19:51
Článek se mi také nelíbí a souhlasím s Jitkou. Každá děláme, co umíme a co nám dovolí naše vlasy. Ke kadeřnici chodím pravidelně, mám stejnou už spoustu let a nikdy mi neřekla nic ošklivého. Naopak mě chválí, že se o svých pět chlupů na hlavě dobře starám. Líbí se jí i moje nazrzlá barva. Možná, že autorka kouká jen po starších ženách, možná, že kdyby se zaměřila na ty mladší, že by byla hodně překvapená, co si dokáží na hlavě vytvořit. Měla by to nechat na nás.
Lidmila Nejedlá
25.2.2017 11:28
Stříhám sama sebe /věří mi to jen ti, co mě znají/, 1x za 3 měsíce jdu na tmavší melíry ke kadeřnici. Netupíruji se, nelakuji se. Ženy od 50 let do ... jsou soudné, většinou upravené a těch pár pomýlených není vzorec seniorek.
Helena Kratochvílová
25.2.2017 06:59
Nosím různě dlouhé mikádo už cca 35 let, jsem s ním spokojená, manželovi se líbí, údržba je jednoduchá. Někdo ale prostě věkem strácí kvalitu vlasů, a musí, i když nechce, změnit ve stáří účes. Mé matce je téměř 80, má stále krásné pevné vlasy, ale velké potíže s ramenem, a tím pádem i s údržbou, takže výběr účesu podřídila schopnosti údržby. Paní Hofmanová, znám spoustu žen různého věku a s rozhovory typu "Maruš" jsem se nesetkala a "Typický dialog dvou současných šedesátnic" se mi nechce komentovat, asi chodíme jinými cestami.
Květoslava HOUDKOVÁ
25.2.2017 06:02
Soukr.kadeřnici (znám ji od dětství) mám naproti Pečováku. Chodím tam dle nutnosti (od dávné operace mám vlasy kvalitnější i rychle rostou). N otázku "jak to chcete?" odpovím: "Stále stejně = vstanu a jdu!" (do Kč 80,-) Žádné barvení, trvalá -občas výživa,na přelež. troška vody a jdu.
Soňa Prachfeldová
24.2.2017 23:55
Nejsem pravidelná návštěvnice u kadeřnice, přesto se chci cítit dobře ve svém účesu. Myslím, že většina žen ví, co si může dovolit a má svůj rozum , ale také chce dobře vypadat, je to jen její věc, co a jak s vlasy učiní.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.2.2017 23:21
Musím konstatovat, že Jitka C. to napsala tak, jak to cítím i já. Pravidelně chodím ke své kadeřnici, která je mladší, umí česat moderní účesy, Chodila jsem ke starší dámě, která byla zvyklá česat pouze takové "bouličky" na jedno kopyto. Je mi 70 let a snažím se chodit mezi lidi upravená a nosím dlouhé vlasy (samozřejmě ne rozpuštěné jako uličnice)
Jana Šenbergerová
24.2.2017 19:44
Pro mě je důležité jen to, abych se se svým účesem cítila dobře já. Je mi srdečně jedno, co si o tom myslí kdokoliv. Kolik lidí, tolik různých názorů. Už rok marně doufám, že moje nová kadeřnice konečně pochopila, co po ní chci. Pokaždé, když od ní přijdu, najdu skryté nedostatky, které umně odstraňuje můj muž neodborník. Dobrá rada, najít si jinou, je lichá, neboť široko daleko jiná není.
Zuzana Pivcová
24.2.2017 18:06
Řekla bych, že mnoho kadeřnic, ale spíš středního a staršího věku, si u starších zákaznic moc netroufá na nějaký výraznější sestřih nebo trochu "avantgardní" účes právě proto, že je zaráží věk. Přitom tzv. celebrity jsou z tohoto kadeřnického váhání bez problémů vyjmuty. Mám ráda mladé kadeřnice, které vnímají ženu víc typově než věkově a jsou kreativní a dobře se s nimi vždy domluvím. Mám hodně krátké vlasy, ale žádná z nich mi to nerozmlouvá a nezdůvodňuje, proč takhle ne. Naopak řeknou, že se to ke mně hodí, a vůbec si nemyslím, že by mi jen hloupě lichotily.
Jana Baloušková
24.2.2017 17:59
Znám hodně žen po šedesátce i některé po osmdesátce, které si barví vlasy na černo, prý tu barvu měly za mlada. Černá barva podtrhuje vrásky, odrosty jsou vidět již za týden. Dobrá rada kadeřníků je - čím starší žena, tím světlejší vlasy. Taky vídám starší ženy s vlasy dlouhými, rozpuštěnými, většinou vypadají neupraveně, což se dá říct i o mladých ženách. Bylo by vhodné uveřejnit fotky dobrých i špatně volených účesů. Ráda se poučím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA