Reklamy, jak na ně
Ilustrační foto: dormeo

Reklamy, jak na ně

3. 3. 2017
reklama
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Reklamy se snažím nevnímat. Jakmile na mne nějaká z televize zakřičí, vypnu zvuk. Pokud to nestihnu, trpím jejich agresivitou a převážně imperativní formou.
Jiřina Macháčková
Reklamy televizi mě pěkně štvou, ale neovlivní mě při rozhodování o nákupu. Souhlasím, že reklamy na půjčky ovlivňují diváky a ti si pak bez uvážení vezmou půjčku.
Věra Lišková
Dost mi vadí reklamy, které přeruší film a rozkouskují jej tak na několik částí. Na to si těžko zvykám.
Zuzana Pivcová
Reklamy obecně těžko snáším. Ačkoliv jsem chráněná před vysílanými (nedívám se na TV), stačí mi ty ve schránce nebo v novinách i už přímo v obchodech. Ano, i když to mnoho lidí popuzuje, ba přímo odpuzuje, stejně se to částečně nemine účinkem. Je to jako u těch tzv. celebrit. Lépe o nich psát nehezké drby než nic. Věřím tomu, že reklamy nevymýšlí žádný hlupáček, i když mnohdy tak působí. Jsou zařazovány tak, aby oslovily tu sociální skupinu, které je určen probíhající televizní pořad, nebo která bere ty a ty noviny či časopis. Jsou každopádně ve své podstatě agresivní.
Květoslava HOUDKOVÁ
REKLAMA = nejlepší varování, co nekupovat !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%