Místo mého srdce: Jeruzalém
FOTO: autorka

Místo mého srdce: Jeruzalém

4. 3. 2017
Místo mého srdce
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Rákosníková
Nádherný článek. Také jsem tam již byla a ráda bych se tam podívala znovu. Snad mi to ještě povede.
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji za milé a podnětné příspěvky, co se týče templářů, zmíním se v druhém článku. Ti rozhodně jsou pro Jeruzalém velmi důležité z hlediska bezpečnosti křesťanských poutníků. Tvořili jejich ochranu a podíleli se na dodržování křesťanských tradic ve městě.
Jaroslava Handlová
Nádherně napsaný článek. Jarmilo, mám čím dál větší chuť projít branami tohoto úžasného města. Dáš mi šanci, abych se k Tvé cestě někdy připojila a tak lépe poznala město Tvého srdce?
Věra Lišková
Děkuji za pěkný článek. Mám přání Jeruzalém navštívit a poznat.
Jiří Hudeček
Paní Jarmilko, moc hezky popsané, ale chybí mi tam alespoň zmínka o templářích, kteří hráli v určitou dobu dost důležitou roli. důležitou roli
Marie Ženatová
Paní Jarmilko díky za krásný článek. Já jsem byla 21. 3. 2010 fascinována v Tel Avivu krásným letištěm Ben Gurion, tak jako rozkvetlou přírodou i celou zemí. Potkávali jsme se během našeho zájezdu i s neuvěřitelnými kontrasty v této překrásné zemi. Poznali jsme mnoho dobrých lidí a setkali se s mnoha poutníky z různých částí světa, protože Květná neděla byla pro všechny velmi přitažlivá... Ještě jednou veliké díky za obnovení vzpomínek...
Zdenka Jírová
Jako vždy moc hezké vyprávění o vzdáleném městě.
Zuzana Pivcová
Je to už od pohledu překrásné město a jak se říká, kráčela tudy historie. Škoda, že ho můžu obdivovat jen takhle na dálku, cesta tam by byla pro mě dost náročná.
Marie Seitlová
Jarmilko, krásně jsi mě provedla Jeruzalémem. Je vidět, že tohle město máš moc ráda. I mě se moc líbilo, ale s cestovkou se vše proběhne. Ale u Zdi nářku jsme byli 3x, tak to jsme si vychutnali.
Anna Potůčková
Krásné místo plné historie. Je to jeden z mých snů toto místo navštívit. A to nejen proto, že jsem věřící....Nedivím se, že je místem Vašeho srdce

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%