FOTO: autorka
Místo mého srdce: Jeruzalém
4. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Rákosníková
6.3.2017 16:51
Nádherný článek. Také jsem tam již byla a ráda bych se tam podívala znovu. Snad mi to ještě povede.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.3.2017 13:36
Děkuji za milé a podnětné příspěvky, co se týče templářů, zmíním se v druhém článku. Ti rozhodně jsou pro Jeruzalém velmi důležité z hlediska bezpečnosti křesťanských poutníků. Tvořili jejich ochranu a podíleli se na dodržování křesťanských tradic ve městě.
Jaroslava Handlová
5.3.2017 09:56
Nádherně napsaný článek. Jarmilo, mám čím dál větší chuť projít branami tohoto úžasného města. Dáš mi šanci, abych se k Tvé cestě někdy připojila a tak lépe poznala město Tvého srdce?
Jiří Hudeček
5.3.2017 08:11
Paní Jarmilko, moc hezky popsané, ale chybí mi tam alespoň zmínka o templářích, kteří hráli v určitou dobu dost důležitou roli. důležitou roli
Marie Ženatová
5.3.2017 07:02
Paní Jarmilko díky za krásný článek. Já jsem byla 21. 3. 2010 fascinována v Tel Avivu krásným letištěm Ben Gurion, tak jako rozkvetlou přírodou i celou zemí. Potkávali jsme se během našeho zájezdu i s neuvěřitelnými kontrasty v této překrásné zemi. Poznali jsme mnoho dobrých lidí a setkali se s mnoha poutníky z různých částí světa, protože Květná neděla byla pro všechny velmi přitažlivá... Ještě jednou veliké díky za obnovení vzpomínek...
Zuzana Pivcová
4.3.2017 21:21
Je to už od pohledu překrásné město a jak se říká, kráčela tudy historie. Škoda, že ho můžu obdivovat jen takhle na dálku, cesta tam by byla pro mě dost náročná.
Marie Seitlová
4.3.2017 20:15
Jarmilko, krásně jsi mě provedla Jeruzalémem. Je vidět, že tohle město máš moc ráda. I mě se moc líbilo, ale s cestovkou se vše proběhne. Ale u Zdi nářku jsme byli 3x, tak to jsme si vychutnali.
Anna Potůčková
4.3.2017 18:27
Krásné místo plné historie. Je to jeden z mých snů toto místo navštívit. A to nejen proto, že jsem věřící....Nedivím se, že je místem Vašeho srdce
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA