FOTO: autorka
Konec zimy
7. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
8.3.2017 12:51
Aničko, to musela být příšerná cesta, a takové krásné fotky po ní zůstaly.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.3.2017 16:17
Dodatek: v galerii Alenky Toll. - mezi kraslicemi jsou i ty, zdobené sítinou.
Květoslava HOUDKOVÁ
7.3.2017 16:08
Aničko - když se ráda procházíš kolem řeky, znáš rostlinu "jezerní sítina"? Já teď pošlu vnuka-skauta, zda by ji někde u Labe vypátral. Vypadá jako mohutná pažitka a uvnitř má bílou "duši". Ta se zápalkou vytlačí a zdobí se tím velikonoční vajíčka (jedno mám uschováno už 50 let - duše je zažloutlá, ale na vajíčku stále drží.) Dokud mám ještě cit v prstech, chtěla bych toto zdobení znovu zkusit - a s vnukem/vnučkou naučit malé skautíky z jejich oddílů.
Zuzana Pivcová
7.3.2017 15:11
Obrázky jsou moc zdařilé, ale přesto doufám, že teď už bude taková zima pouze na fotkách.
Anna Potůčková
7.3.2017 14:26
Hezká vycházka na konci zimy. Ledy roztají a pod nimi zase začne nový život. Každé roční období má své kouzlo, které nejl=pe pak zachytí a zvěční naše fotoaparáty. A ten Tvůj fotí opravdu moc dobře ! Navíc víš, kdy a kde máš stisknout jeho spoušt.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA