FOTO: autorka
Místo mého srdce: Svatý Hostýn
6. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
8.3.2017 10:55
Pod Hostýnem jsem prožila jeden hezký týden již někdy okolo roku 1980. Tehdy jsme přijeli s celou rodinkou na prázdninový pobyt na Rusavu. Hostýn však naší rodinou tehdy „dobyt“ nebyl, bohužel, manželovi ani dětem se nechtělo šlapat tolik schodů k bazilice. Byla to chyba, že jsme to vzdali. Vím, že dneska bych se nenechala odradit a ráda tam vystoupala třeba i sama!
Anna Čípová
7.3.2017 13:53
Aničko, na sv. Hostýně jsme byli naposledy 2.10.2016. Počasí nám nepřálo, dokonce jsme i trochu zmokli. Všechna popisovaná místa znám, jen v té hospůdce jsem nebyla. Musím to napravit.
Eva Mužíková
6.3.2017 19:47
Aničko, díky Tobě jsem sic jen virtuálně poznala další krásný kout naší zemičky. Krásné fotky. Já jsem byla na služební cestě ve Výchovném ústavu v Kopečku u Olomouce...
Naděžda Špásová
6.3.2017 19:24
Aničko, hezky jste to napsala. Nejsem věřící, takže poutní místa mi nic neříkají, ale všude, kde jsem poprvé a mám možnost nahlédnout do kostela, tak to s radostí udělám. Kolem Hostýna to je určitě krásné. Fotky jsou také moc pěkné.
Jarmila Komberec Jakubcová
6.3.2017 19:14
Moc hezké povídání, na Hostýně jsem nikdy nebyla ale pokud bych měla cestu okolo určitě se zastavím. Fotky pěkné a lákají k návštěvě.
Anna Potůčková
6.3.2017 18:46
Maruško myslela jsem si to - dle času hvězdiček a času tvého komentáře :-)
Marie Pudichová
6.3.2017 18:16
Netuším, jak se stalo, že se uložil komentář bez jména. Vložila jsem ho já.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA