Místo mého srdce: Malenovice pod Lysou horou
FOTO: autor

Místo mého srdce: Malenovice pod Lysou horou

11. 3. 2017
Místo mého srdce
Autor: Jiří Bárta
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Tak ráda čtu příběhy z krásné přírody a vaše krajina je opravdu nádherná i když ji moc neznám. V jeseníkách jsem byla s i60 loni poprvé a byla jsem okouzlena.
Hana Rypáčková
Gratuluji .Nějak mi článek unikl a přitom jsem byla v Malenovicích ,Satinské vodopády a výhledy z medvědí skály, Lysá... Je to krásný kraj...A moc hezký životní příběh. Jednou jsme se málem na ledovce zabili...V březnu.
Libuše Křapová
Gratuluji k výhře :-)
Jiří Bárta
Vážená paní Eleno V., těší mě, že i Vás malebný kraj kolem Lysé okouzlil, stejně Váš zájem o přečtení si synova románu Průvodci. Pokud mi pošlete na můj email: baju@centrum.cz svou adresu, rád Vám jeho knihu zašlu (mám doma několik výtisků). Pěkný den! J. Bárta
Marie Ženatová
Malenovice jsem poznala loni na týdenním pobytu s Exodem Blansko v Beskydech. Bydleli jsme v hotelu Petr Bezruč a odtud jsme chodili na kratší nebo delší vycházky do celého tohoto líbezného kraje. Od tohoto hotelu jsme vyšli i na Lysou horu, výstup to byl náročný , ale byli jsme všichni rádi, že jsme ho zdolali. Sestup už byl hračkou, mám nádherné snímky celého tohoto nádherného kraje...
Marie Seitlová
Pěkné srdeční místo. Beskydy s Lysou horou znám, ale zatím jsem nešla pěšky. 2x jsem doprovázela naše seniory autobusem. Musím se polepšit, ale Na Borové jsem byla.
Helenka Vambleki
Ano, ano, ano, souhlasím, je to nádherný kraj. Na hotelu P.Bezruč pracovala moje maminka poslední brigádu jako pokojská a já s dětmi jí párkrát jeli v sobotu pomáhat. A na těch loukách sbírala bylinky a sušila je a vařila z nich čaj.
Květa Řičánková
Malenovicemi jsme projížděli na hotel P.Bezruč.Bylo to rok po velkých povodních na Moravě.Naše zděšení když jsme na cestě zjistili že je místy až do poloviny pryč, dojeli jsme ale s obavami jak to zvládne zpět-pohled do srázu pod námi -naskakovala husí kůže.Na Lysou horu jsme nešli-manžel už několik let chůze o f.holích.Týden to byl nádherný,pokoj výhled na Beskydy,před hotelem rozkvetlá louka,toho kvítí,vezla jsem si kytičku domů,vzácnost,na jižní Moravě louky nejsou.Nedaleko žije dcera,mají nádherný výhled až na Javorníky.
Eva Balúchová
Lysou horu jsem zdolala jednou a to od hotelu P.Bezruče.Tak zajímavě popisujete trasu "po žluté",že bych si tudy výšlap ještě ráda jednou zopakovala i s návštěvou hospůdky U Veličků.
Zuzana Pivcová
Pokud je takové krásné místo spojeno ještě s navázáním životního vztahu, musí být srdci obzvlášť drahé.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%