FOTO: autor
Místo mého srdce: Malenovice pod Lysou horou
11. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
4.4.2017 18:51
Tak ráda čtu příběhy z krásné přírody a vaše krajina je opravdu nádherná i když ji moc neznám. V jeseníkách jsem byla s i60 loni poprvé a byla jsem okouzlena.
Hana Rypáčková
3.4.2017 13:34
Gratuluji .Nějak mi článek unikl a přitom jsem byla v Malenovicích ,Satinské vodopády a výhledy z medvědí skály, Lysá... Je to krásný kraj...A moc hezký životní příběh. Jednou jsme se málem na ledovce zabili...V březnu.
Jiří Bárta
17.3.2017 12:29
Vážená paní Eleno V., těší mě, že i Vás malebný kraj kolem Lysé okouzlil, stejně Váš zájem o přečtení si synova románu Průvodci. Pokud mi pošlete na můj email: baju@centrum.cz svou adresu, rád Vám jeho knihu zašlu (mám doma několik výtisků). Pěkný den! J. Bárta
Marie Ženatová
13.3.2017 05:32
Malenovice jsem poznala loni na týdenním pobytu s Exodem Blansko v Beskydech. Bydleli jsme v hotelu Petr Bezruč a odtud jsme chodili na kratší nebo delší vycházky do celého tohoto líbezného kraje. Od tohoto hotelu jsme vyšli i na Lysou horu, výstup to byl náročný , ale byli jsme všichni rádi, že jsme ho zdolali. Sestup už byl hračkou, mám nádherné snímky celého tohoto nádherného kraje...
Marie Seitlová
12.3.2017 14:05
Pěkné srdeční místo. Beskydy s Lysou horou znám, ale zatím jsem nešla pěšky. 2x jsem doprovázela naše seniory autobusem. Musím se polepšit, ale Na Borové jsem byla.
Helenka Vambleki
12.3.2017 09:12
Ano, ano, ano, souhlasím, je to nádherný kraj. Na hotelu P.Bezruč pracovala moje maminka poslední brigádu jako pokojská a já s dětmi jí párkrát jeli v sobotu pomáhat. A na těch loukách sbírala bylinky a sušila je a vařila z nich čaj.
Květa Řičánková
11.3.2017 20:39
Malenovicemi jsme projížděli na hotel P.Bezruč.Bylo to rok po velkých povodních na Moravě.Naše zděšení když jsme na cestě zjistili že je místy až do poloviny pryč, dojeli jsme ale s obavami jak to zvládne zpět-pohled do srázu pod námi -naskakovala husí kůže.Na Lysou horu jsme nešli-manžel už několik let chůze o f.holích.Týden to byl nádherný,pokoj výhled na Beskydy,před hotelem rozkvetlá louka,toho kvítí,vezla jsem si kytičku domů,vzácnost,na jižní Moravě louky nejsou.Nedaleko žije dcera,mají nádherný výhled až na Javorníky.
Eva Balúchová
11.3.2017 18:04
Lysou horu jsem zdolala jednou a to od hotelu P.Bezruče.Tak zajímavě popisujete trasu "po žluté",že bych si tudy výšlap ještě ráda jednou zopakovala i s návštěvou hospůdky U Veličků.
Zuzana Pivcová
11.3.2017 17:35
Pokud je takové krásné místo spojeno ještě s navázáním životního vztahu, musí být srdci obzvlášť drahé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA