Ilustrační foto: pinterest.com
Žena jako inspirace: Lisa Rinna
5. 3. 2017Tuto ženu je dobré znát kvůli jejímu účesu. V souvislosti s ním je totiž často užíván výraz ikonický. Znamená to, že někdo prostě zvolil účes, který mu sedí, drží se ho téměř celý život a inspiruje tak další ženy z celého světa. Právě to je případ této americké herečky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
7.3.2017 21:28
Titulní fotografie je velmi nelichotivá, nejvíce se mi líbí na první fotografii ve fotogalerii. Nikdy jsem ji v ničem hrát neviděla, je mi docela nesympatická. Chtěla bych ji vidět, když se odmaskuje a zůstane ji jen ta kačeří pusa. To musí být zážitek.
Zuzana Pivcová
5.3.2017 08:14
Účes je pěkný a slušivý, ovšem hodí se jen z hustých kvalitních vlasů, takže jsme opět u problému, co s tím u těch, které hřívou neoplývají. Ale u hvězdy bych se ani nedivila, kdyby si k bohatosti účesu poněkud napomohla zahuštěním. Používá to řada představitelek showbusinessu i u nás.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA