Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jaroslava Handlová
13.3.2017 11:38
Anniččiny indicie byly tak výstižné, že jsem odpověděla s jistotou, přestože jsem na tomto nádraží nikdy nebyla. Souhlasím se všemi, kdo si myslí, že by ten, kdo zná jistou odpověď, ji ihned neměl prozradit. Pak už to přestává být hra!
Ilona Erika Kolář
13.3.2017 08:29
Já myslím, že se zas tak moc nestalo. Paní Jitka měla radost, že uhádla, tak to napsala.
Marie Ženatová
13.3.2017 05:45
Prostějov znám velmi dobře i toto nádraží, ovšem víc jsem jezdívala autobusy - takže znám přece jen víc nádraží autobusové - na Drahanskou vrchovinu železniční koleje nevedou...
Zuzana Pivcová
12.3.2017 20:04
Bylo by dobré stanovit si trochu pravidla spolupráce. Nejde o to, kdo bude první správný a hned to vysloví. Je docela umění dát i ostatním šanci, že i když nevědí , protože to město neznají, mohou se pokusit hádat nebo pátrat právě díky šikovné a neprozrazující nápovědě těch znalých. Zkusíme to??
Zuzana Pivcová
12.3.2017 19:59
Teď jsem se vrátila a už k hotovému. Stejně jsem hádala špatně. Myslela jsem Přerov.
Anna Čípová
12.3.2017 17:54
Je to Prostějov. Upřesněním, jedná se o hlavní nádraží. Ve městě je ještě místní nádraží, které je od hl.n. vzdálené 2 km. Jen doplním Zdenku. Jiří Wolker /1900 – 1924/ se narodil i zemřel v Prostějově. Ve dnech 13.-17.6.2017 se uskuteční již 60. celostátní přehlídka uměleckého přednesu a divadla poezie s názvem Wolkrův Prostějov 2017. Petra Kvitová a Tomáš Berdych proslavili tenisový klub, který byl založen v roce 1900. Prostějov je spojován s výsadkovým vojskem a vrtulníkovým letectvem. OPP jsem neuvedla záměrně, zdálo se mi to jako moc velká nápověda. Hádat nádraží mne baví, díky hledání podle nápověd se dovídám mnoho zajímavého o místech naší republiky. Prosím, neprozrazujme název nádraží hned zpočátku.
Zdenka Žichovská
12.3.2017 16:21
Zde leží Jiří Wolker, básník, jenž miloval svět a pro spravedlnost jeho šel se bít. Dřív než moh' srdce k boji vytasit, zemřel mlád dvacet čtyři let.
Helenka Vambleki
12.3.2017 14:53
Já jsem si ani nestačila nic tipnout
ivana kosťunová
12.3.2017 13:43
Já jsem tipovala Přerov, jen jsem marně hledala tu souvislost s poezií. Sázela jsem na vojsko a napadl mě ještě Vyškov na Moravě :))
Elena Valeriánová
12.3.2017 13:34
Hezké nádraží i hezká hádanka.
Načíst starší příspěvky