Ilustrační foto: pixabay.com
Zase bloncka!
13. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
13.3.2017 19:43
Je to tak, že někdy podléháme veřejnému mínění, jindy zase povrchnímu vlastnímu pohledu na věc či člověka. To se mě samozřejmě týká také a jsem ráda, že si mnohdy můžu takřka se studem přiznat, jak jsem se mýlila.
Libuše Křapová
13.3.2017 18:41
Pěkný článek o škatulkování :-) K příspěvkům níže bych ještě dodala, že íčkaři se běžně do žádných škatulek nevejdou. A to píšu s hrdostí, že mezi nás patřím.
Helenka Vambleki
13.3.2017 17:03
Sqěle napsané- je to o škatulkování, kdy dle ilustračních fotografiií u každého novinového článku je senior zpodobňován s taškou na kolečkách. Když jsem položila otázku dne, zda tuto tašku íčkaři používají, tuším, že napsali asi tři, že ano. Všichni ostatní mají jiné tašky, nosí batohy či nakupují autem. A tak je to se vším. Zaškatulkujeme blondýnu s kruhem v nose mezi líná nemehla a jsme mile překvapeni, že se do škatulky nehodí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA