Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
14.3.2017 21:14
Že už bych odtajnila? Mám z Vás radost, je to jihočeská Bechyně. Skutečně tam má galerii Vladimír Preclík a přes řeku Lužnici vede unikátní železobetonový most Duha. Je sdruženým mostem pro silniční i železniční provoz a v roce 2014 byl prohlášen národní kulturní památkou. Miroslav Kalousek opravdu měl nebo snad ještě má v Bechyni rodinný domek.
Alena Vávrová
14.3.2017 20:02
:-) Jarmilko, jj, MK je jihočech.
Alena Vávrová
14.3.2017 19:58
Sice jsem tam nebyla, ale podle mostu - znám a taky tam jezdí soused do lázní ;-). Kamarádka vždy hlásí, že Pepa odjel do Be.....
Jana Šenbergerová
14.3.2017 18:10
Pokud do lázní Jeseník odtamtud jezdili vojenští letci, tak už také víme, kde to je. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
14.3.2017 16:02
Z uedeného města pochází jeden z údajně "nejlepších světových ministrů financí a vesmíru".
Anna Čípová
14.3.2017 11:56
Vím. Když mi bylo 15 roků, tak jsem se rozhodovala, zda půjdu na chemickou průmyslovku do Brna nebo na keramickou průmyslovku do tohoto města. Zvítězilo Brno.
Anna Potůčková
14.3.2017 10:42
Už vím , o které nádraží se jedná. Záměnou jediného písmenka v jeho názvu by jsme získali samici jednoho zvířete, žijící ve volné přírodě v našich lesích. A zminovaný most v tomto městečku byl otevřen za 2 roky od jeho zahájení stavby.
Zuzana Pivcová
14.3.2017 10:12
Přes most se jezdí na světla, a když slavnostně krokem jede elinka, musí auta a linkové autobusy počkat.
Naděžda Špásová
14.3.2017 10:06
Tak už to taky vím. Posílali jsme tam lidi na léčení. Je to B...... a fakt jsem tam nikdy nebyla. Kdybych napsala poslední písmeno, už by to každý věděl.
Jitka Hašková
14.3.2017 09:21
Asi v r. 1963 jsme měli blízko vysokoškolský, výcvikový, tělovýchovný kurs a z tohoto nádraží jsme tam šli pěšky.
Načíst starší příspěvky