Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Tollarová
15.3.2017 13:24
Tak tohle nádraží jsem poznala i bez nápovědy. Najezdila jsem se do toho města hodně jako holka k tetě na prázdniny a jezdím tam i teď za sestřenicí a bratrancem. Při tom bombardování zachránil můj dědeček život mojí tehdy 18.leté mamince tím, že ji na poslední chvíli za nohy odtáhl před padající střepinou.
Helenka Vambleki
15.3.2017 13:13
naznám, ale našla jsem. Velká chemická továrna do roku 1954 patříla Spolku pro chemickou a hutní výrobu v Praze a je zaměřená zejména na výrobu kaprolaktamu, chlóru a jeho další zpracování na PVC.
Jana Šenbergerová
15.3.2017 13:00
Myslíme si, že jsme to našli, ale nikdy jsme tam nebyli. :-)
Anna Potůčková
15.3.2017 12:24
Vím, narodil se zde český zpěvák, který zpíval v ČESKO HLEDÁ SUPERSTAR a také v DO-RE-MI.
Zdenka Žichovská
15.3.2017 11:24
Už vím. Narodila se zde L. H.
Naděžda Špásová
15.3.2017 10:04
Už jsme přes něj určitě někdy jeli. Vím o jaké město jde, ale neznám ho.
Jitka Hašková
15.3.2017 08:57
Myslím, že jsem poznala město, většinou jsem tam jezdívala autobusem, ale ten vlak přes náměstí si pamatuji. Je tam krásné koupaliště a velká chemička. Jezdila jsem tam za kamarádkou, kteá mi bohužel na podzim zemřela.
ivana kosťunová
15.3.2017 08:29
Tak tohle otlučené nádraží znám, párkrát jsme šli kolem při návštěvě dcery. A ty všudypřítomné paneláky a trať přes město - ošklivější město jsem ještě neviděla.