Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Rypáčková
16.3.2017 22:23
Poučení z toho plyne: Všímat si nádraží. Většinou to pro mne je jen prostředek se někam dostat a nevnímám .
Alena Tollarová
16.3.2017 07:49
Zuzko, to nevíš, jak to smrdělo v dobách, kdy na kolejích stály vagóny s kostmi do klihárny!
ivana kosťunová
15.3.2017 23:28
A ten zpěvák byl asi Petr Poláček. To jsem se zase dozvěděla věcí !
Zuzana Pivcová
15.3.2017 19:25
Do Neratovic jsme se vypravily v sobotu se sestrou, protože je tam v nemocnici dlouhodobě hospitalizován kamarád. Vlastně teprve na nádraží mě napadlo, že bych ho mohla dát jako hádanku. Když jsem před 30 lety bydlela krátce v Mělníku a jezdila z Prahy z práce kolem Neratovic, byl specifický chemický zápach ze Spolany cítit až do autobusu. Vlastně až do Mělníka. O bombardování Kralup a s nimi i Neratovic vím z archivní dokumentace. Ale jinak jsem to město neznala vůbec. Kromě staré zástavby tam asi byla v minulosti především sídliště. Do hádanky jsem dala spíš trochu víc pikantnosti, než encyklopedické údaje. Takže díky všem, kteří to tak pojali, včetně dočasného nezvětšení obrázků.
Anna Potůčková
15.3.2017 16:04
Ivano, jedná se o zpěváka s iniciály P.P.
ivana kosťunová
15.3.2017 16:00
Tobych nevěřila, co všechno se o tomto městě dozvím, jen ten zpěvák ze Superstar mi uniká. Savka ?
Anna Čípová
15.3.2017 14:07
Musela jsem hledat a už vím.
Jaroslava Handlová
15.3.2017 13:54
Poznala jsem. Blízko toho nádraží se dojde k českému „Stonehenge“ s vysokými uspořádanými kameny, které dávají nápis „Miluji“.
Ilona Erika Kolář
15.3.2017 13:41
Od nás se tam jezdí buďto přes Kralupy nad Vltavou, nebo přes Všetaty.
Jana Kovářová
15.3.2017 13:28
Dalo mně to zabrat, ale asi jsem našla, byla jsem tam asi před 50 lety, nepoznala bych dnes.
Načíst starší příspěvky