FOTO: pinterest.com
Frajer nebo dědek? Každý muž by měl mít styl
21. 3. 2017Tento text bude poněkud krutý. Pohled na muže vyššího věku v českých ulicích totiž neskýtá nic radostného. Přitom právě současná móda zralým mužům přeje, jen ji umět využít.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Slavíková
21.3.2017 15:07
Jen maličkost - lepší čisté bavlněné ponožky (třeba nízké) do trekových sandálů než bosé nohy v mokasínech a kalhoty ke kotníků - viz model 7.
Naděžda Špásová
21.3.2017 13:50
O oblečení manžela se starám celý náš společný život já. Když jsme se seznámili, nosil oblek, košili a kravatu. Prostě slušňák. Je fakt, že ho občas mezi dveřmi zarazím a pošlu převléknout. Oblek nosí už jen na nějakou významnou událost. Na těch fotkách určitě není ani jeden Čech. Ale někteří jsou fešáci. V našem věku jich je jak šafránu a u nás už vůbec ne. O zajíčcích už tady řeč byla.
Jitka Hašková
21.3.2017 13:30
Co se týče nenošení ponožek do sandálů, je to nesmyslný nápad. Já to nosím od dětství dodneška, protože mi to chrání nohy. Když jsem kdysi šla v sandálech naboso, tak jsem měla od prachu odřené nohy. Spíše je to věc zvolit vhodnou barvu ponožek. Trekové boty zimní i letní nosím už léta celý rok v Praze. V zimě jsou chodníky neuklizené a v jiných botách je to o zabití. V Praze před několika lety začali dláždit chodníky malými kostkami, které mají velmi hrubý povrch, takže bolí hodně chodidla. V mém dětství se chodníky dláždili malými kostkami, které měly jednu plochu hladkou a tou se dávaly navrch, takže se po nich lépe chodilo. Takže ať žijí trekové boty všeho druhu, nejlepší jsou i v Praze pro pohodlnou chůzi.
Jarmila Komberec Jakubcová
21.3.2017 11:03
Oblečení mužů i žen se odvíjí od země kde lid žijí, jaké jsou zvyklosti v oblékání či jaké je v dané zemi podnebí.Pokud nemá muž styl oblékání v mládí, tak ve stáří se to asi nezmění. Je důležité aby chodil v čistém, rád se myl, případně holil a používal deodoranty. Nesnáším muže neupravené a to stejné je i u žen.Můj partner se obléká podle toho kam jdeme. Jiné je to u moře, jiné do divadla a jiné třeba na nákupy. Pro Květku malá poznámka i ženy jsou občas bečky a to nemusí zrovna baštit hamburgery.
František Dolejšek
21.3.2017 10:47
Musím se ohradit proti vehementnímu tvrzení ,že do sandálů ponožky nepatří . Tvrdíte ,že není hezký pohled na flekaté a chlupaté odhalené nohy ale zřejmě by vám vůbec nevadilo koukat na křivé a prsty u no hou s hnusnými a nemocnými nehty. Jsem už 30let diabetik a tak mám přísně zakázáno chodit v rámci ochrany nohou naboso a současně potřebuji nosit co nejvzdušnější obuv . A co na to řeknete teď . Trváte stále na svém ? A již jsem se setkal i s narážkami na moje ponožky ale nikdo se nezeptal proč je mám .
Marcela Martincová
21.3.2017 10:10
no, už vidím ve vedru chlapíka s košilí a doplňkem ve formě módní šálky????. Naučila jsem svého muže nisit sandály na boso. ALE teď toho lituju, bo mu nevábně páchnou nohy a sandály taktéž. Sandály nejsou od vietnamců, to jen tak na okraj.
Libuše Křapová
21.3.2017 09:04
Hanko, koukni pořádně :-) Asi jim taky dalo práci najít manekýna s dobrou postavou, na fotkách je stále ten jeden a tentýž. Nanejvýš dva muži, u té jedné fotky si nejsem jistá.
Libuše Křapová
21.3.2017 08:56
Koukám, že můj manžel byl nějaká výjimka. Nesnášel džíny, nenosil pohorky. Pečlivě se staral o polobotky, měl je vždy čisté a vyleštěné - byť letité. V létě občas kalhoty pod kolena, rozhodně nijak krátké. Ale v čem nesouhlasím, to je barevnost. Manžel celoročně nosil barevné košile, oranžovou, do žluta, do červena, různě kárované a proužkované. Nikdy to nevypadalo vulgárně a vždycky vypadal upraveně. Ani nemusel nosit drahé modely.
Sladěnost barev jistě, ale proč jen šedá tmavomodrá či khaki zelená? Vždyť přesně tuhle barvu spousta starších mužů nesnáší kvůli povinné vojenské službě.
Květoslava HOUDKOVÁ
21.3.2017 08:53
Na fotkách jsou zřejmě zarytí "odpůrci hamburgerů" - nežerou je a nejsou bečky!
Hana Rypáčková
21.3.2017 08:50
Jak kdo, nelze paušalizovat. Zase na fotkách postrádám zaoblenou českou postavu. Tihle muži by vypadali dobře i v těch plandavých teplákách...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA