Foto: autorka
Psi také někdy brečí
28. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
31.3.2017 14:07
Takový ohlas jsem vůbec nečekala, děkuji Vám všem za milá slova i za Vaše vzpomínky na všechny psí miláčky.
Marie Seitlová
29.3.2017 08:16
Marcelo moc krásně popsaná interakce psa a člověka. Lesana byla milovaný člen rodiny a vše prožívala s Vámi. Příběh mě také moc dojal a je to i krásná vzpomínka na maminku.
Jiří Libánský
29.3.2017 00:16
Jen to čtu a už jsem na tom jak ta Lesana. Pět hvězdiček nemůžu dát, protože tam je z nějakého důvodu napsáno, že jsem už článek hodnotil.
Eva Mužíková
28.3.2017 22:14
Marcelo, každý člověk po přečtení Tvého příběhu, musí být dojat. Děkuji Ti .
Jana Šenbergerová
28.3.2017 20:15
Moc hezká vzpomínka na maminku a psí kamarádku. Marcelo, děkuji, že jste se o ni s námi podělila. Přišly jste o maminku příliš brzy.
Naděžda Špásová
28.3.2017 19:29
Marcelko, co mi to děláte. Moc mě to dojalo. Krásná vzpomínka na maminku a věrnou Lesanku.
Soňa Prachfeldová
28.3.2017 18:46
Smutné ale krásné povídání o lidské a psí lásce. Můj kamarád byl těžce nemocný a lékaři dovolili návštěvy i s jeho milovaným boxerem a jemu to moc pomáhalo. Je to už dost let a pán je dobrý, jen pejska už má jiného. Psi pláčou a smějí se.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.3.2017 18:31
Paní Marcelo článek jsem si přečetla jedním dechem. Je vidět jaký krásný vztah máte ke zvířátkům. Děkuji
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA