Psi také někdy brečí
Foto: autorka

Psi také někdy brečí

28. 3. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Takový ohlas jsem vůbec nečekala, děkuji Vám všem za milá slova i za Vaše vzpomínky na všechny psí miláčky.
Marie Seitlová
Marcelo moc krásně popsaná interakce psa a člověka. Lesana byla milovaný člen rodiny a vše prožívala s Vámi. Příběh mě také moc dojal a je to i krásná vzpomínka na maminku.
Lidmila Nejedlá
Vyprávění plné citu. I zvířata ho projevují, jen ne slovy.
Jiří Libánský
Jen to čtu a už jsem na tom jak ta Lesana. Pět hvězdiček nemůžu dát, protože tam je z nějakého důvodu napsáno, že jsem už článek hodnotil.
Eva Mužíková
Marcelo, každý člověk po přečtení Tvého příběhu, musí být dojat. Děkuji Ti .
Elena Valeriánová
Jsem Vaší krásně a citlivě napsanou vzpomínkou dojatá.
Jana Šenbergerová
Moc hezká vzpomínka na maminku a psí kamarádku. Marcelo, děkuji, že jste se o ni s námi podělila. Přišly jste o maminku příliš brzy.
Naděžda Špásová
Marcelko, co mi to děláte. Moc mě to dojalo. Krásná vzpomínka na maminku a věrnou Lesanku.
Soňa Prachfeldová
Smutné ale krásné povídání o lidské a psí lásce. Můj kamarád byl těžce nemocný a lékaři dovolili návštěvy i s jeho milovaným boxerem a jemu to moc pomáhalo. Je to už dost let a pán je dobrý, jen pejska už má jiného. Psi pláčou a smějí se.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Marcelo článek jsem si přečetla jedním dechem. Je vidět jaký krásný vztah máte ke zvířátkům. Děkuji

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%