Foto: archiv autora
Když ptáčka lapají, pěkně mu...
27. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
30.3.2017 20:08
Už jsem se tak dlouho nezasmála u článku - napětí až do poslední věty!
Lenka Hudečková
30.3.2017 19:21
To je román Romane!!! Já sice na Seznamce nikdy nebyla, ale s Jiříkem jsme se seznámili na netu a jsme v pohodě :-) ♥♥
Jarmila Komberec Jakubcová
28.3.2017 18:26
Také jsem prošla Seznamkou a vím, že najít partnera v každém věku je složité. Moc hezky napsaný článek a dávám 5hv.
Květoslava HOUDKOVÁ
28.3.2017 12:30
Zdravím Romane - i tento článek bude jistě hezký i čtivý - ještě to nevím - pro tu délku přečtu až v některé "nespací ráno".
Zuzana Pivcová
28.3.2017 09:03
Je to příběh ze života a Tvůj poněkud "odvázaný" styl se k němu velmi hodí.
Marie Ženatová
28.3.2017 05:20
Zajímavý článek jsem si s velikým zájmem přečetla, moc za něj děkuji - pobavila jsem se...
Danuše Onderková
28.3.2017 02:21
Romane, odejít od nedočteného článku jsem nemohla, (ani na WC) libovala jsem si jak jste s kuličkou zametli... těším se na další vyprávění...
Naděžda Špásová
27.3.2017 19:03
Tedy, Romane, poctivě jsem to dočetla do konce. Tvoje kamarádka měla smůlu, ale třeba se jí taky poštěstí. Já jsem seznamku na PC naštěstí nepotřebovala. Máš to zase za 5*****.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA