FOTO: autorka
Místo mého srdce: To místo známé...
24. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Novotná
25.3.2017 22:09
Všem děkuji.Evo,přeci není všem dnům konec.Lipnice a její lomy bude ještě nějaké to století stát,tak se tam můžeme vydat.Sázava a Stvořidla také potečou ještě nějaký čas.
Eva Balúchová
25.3.2017 17:13
Krásný kraj,nedivím se,že je to Místo tvého srdce.Škoda,že jsem nestihla ten první sraz,ale v té době jsem se zrovna přihlásila na íčko.Aspoň jsem se pokochala fotkami.
Marie Seitlová
25.3.2017 10:56
Maruško krásný článek, část jste nám s Jaruškou představily při prvním setkání i60. Je to moc pěkné vyznání
Lidmila Nejedlá
25.3.2017 09:59
Maruško, to se ti povedlo. Hezky se to četlo. Tvé vyznání je opravdu od srdce.
Jaroslava Handlová
24.3.2017 23:25
Hezké vyznání! K těmto místům mám taky vřelý vztah. Je to i můj rodný kraj a jsem ráda, že zde žiji.
Hana Rypáčková
24.3.2017 20:33
To je super, přečetla jsem si všechno...A videa koukala , vlastně pak i na cizí Stvořidla a Pikovice /tam mám taky srdce/
Zuzana Pivcová
24.3.2017 19:31
Já sice píšu básničky, ale zveršovat informace o místu svého srdce, tak na to bych si opravdu netroufla. Vážně, nejsem v tomhle směru moc nápaditá. Na Tvůj kraj ráda vzpomínám, jen je mi trochu smutno, když si vybavím, jak jsme se tam projížděli na motorce.
Naděžda Špásová
24.3.2017 18:47
Maruško, máte to hezky zveršované a fotky na odkazek jsou taky pěkné. Přes HB jsme jednou jeli z dovolené z Vysočiny a zamlada jsme hodně spolupracovali s PLEASEM (ODĚVY).
Alena Tollarová
24.3.2017 17:58
Maruško, fotka stačí jedna, takže zadání jsi učinila zadost. A na další jsem se proklikala prostřednictvím modrých odkazů. To místo známé jsi dokonce zveršovala, kdybych to uměla, co já bych za to dala!
Elena Valeriánová
24.3.2017 14:19
Veršované vyznání. Maruško skvělé. Ty odkazy jsi dobře zařadila alespoň toho uvidíme více.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA