Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
František Matoušek
23.3.2019 14:21
Včera jsem zde tento recept našel. Vytisknul jsem jej manželce, která nelenila a dnes tyto oříškové rohlíčky dle vašeho návodu upekla. Musím potvrdit chválu níže uvedených pochval. Jsou skvělé. Velice nám chutnali. Už víme co nebude chybět na velikonočním stole. Díky.
Soňa Prachfeldová
20.3.2019 13:27
Majko, udělám Pepovi k narozeninám, díky
Jana Šenbergerová
18.3.2019 14:33
Ořechů máme dost, upeču je na Velikonoce i letos.
Alena Vávrová
10.4.2017 00:45
Ahoj, všimla jsem si, že se rohlíčky znovu připomínaly na chatu. Tak musím napsat, že jsem je pekla už 2x a zmizely kosmickou rychlostí. Ořechy ještě mám a dokonce již všecky vylouskané a pomleté, takže se také chystám je upéci znovu na velikonoce koledníkům..Ještě jednou díky za recept.
Hana Rypáčková
8.4.2017 07:46
Už jsem si to opsala, udělám je s vnučkou o velikonocích. Já už nemám bohužel ořechy. Podobné jsou mrkvové...Půl tvarohu a půl strouhané mrkve...
Marie Seitlová
7.4.2017 22:00
Mouka je hladká, omlouvám se.
Marie Seitlová
1.4.2017 05:04
To jsem ráda, že se povedli a hlavně, že chutnali.
Naděžda Staňková
29.3.2017 10:12
Vynikající recept, těsto skvělé, měla jsem obavy z toho podsypávání ořechy při vyvalování, ale bez problému. A rohlíčky jedna báseň a vonělo to po celém domě! Moc děkuji.
Alena Vávrová
27.3.2017 15:49
Majko, také děkuji za recept, večer je budu péct vnučce ka narozeninám.
Jana Šenbergerová
26.3.2017 22:16
Vyzkouším o Velikonocích, chutnaly nám. Dík! :-)
Načíst starší příspěvky