Foto: archiv autora
Přidat život létům
29. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
3.4.2017 19:16
I já vše vsázím na pohybovou aktivitu. Stačí ujít rychlejším tempem denně pár kilometrů a cítím se skvěle.
Zdeněk Sečka
2.4.2017 16:41
Plně souhlasím. Člověk na stáří by se neměl omezovat v tom, co dělal celý život, a v čem byl dobrý. A tak jen dodávám, že to nemusí být jen sport. Díky.
Jana Šenbergerová
29.3.2017 21:19
Ráda chodím, ale bez holí, energii dobíjím skrze pohybující se ruce. nerada běhám, mám pocit, že se mi mozek otlouká o lebeční kosti a hlemýždi v mých uších se také brání. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
29.3.2017 20:36
u nás v Plzni je program pro seniory s názvem "Jedeme dál". Chodíme ve skupinách po cca 20-25 seniorek (zatím nemáme mezi námi muže) s NW holemi a s instruktorkou cca 6-8km 2xtýdně v okolo Boleveckých rybníků, kde jsou krásné cyklostezky mezi rybníky, v lese také cvičíme na venkovních posilovacích strojích. V partě je to skvělé, povídáme si a vždy po 3 měsících máme sportovní den .já už takto "blbnu" přes rok. Je škoda že muži zůstávají doma. Chodíme bez ohledu na počasí, v zimě, mrazu, i za deště.
Zuzana Pivcová
29.3.2017 11:33
Je to článek rozumný i vtipný a hlavně velmi optimistický. Sama na sobě dobře vím, co to je si zalenošit, takže už si jdu zase dost důrazně domluvit: Takhle by to, Pivcová, dál nešlo. Hýbni tou svou línou ......! :-)))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA