Mumlava v zimě. FOTO: Oldřich Čepelka
Známe všechny vítěze fotosoutěže "Obrázky zimy"
29. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
JOSEF PEŠEK
28.3.2017 18:15
Svůj hlas uděluji Malé Fatře od autorky fotografie Dana Pešková,zajímavý záběr.Gratuluji výhercům,krásné fotografie.
Miluše Dědková
28.3.2017 05:40
Blahopřeji výhercům,krásné fotografie.Svůl laický hlas uděluji Malé Fatře-prosinec 2016 od paní Dany Peškové a držím jí palce.
Marie Bartošová
28.3.2017 02:17
Mám radost, že byla vybrána moje fotografie. Sama dávám hlas fotce A. Tollarové - Řípská alej.
Zdenka Jírová
27.3.2017 23:13
Těžko vybírat, všechny jsou krásné. Já bych dala hlas fotografii Rozkvetlý vřes ve sněhu Jany Morávkové a Řipské aleji Aleny Tolarové. Všem výhercům gratuluji.
Alena Vávrová
27.3.2017 22:43
Srdečně blahopřeji autorům/autorkám vítězných fotografií, určitě to bylo pro redakci těžké rozhodování, ale vybrala správné - protože nádherné - snímky. Za sebe dávám hlas také zasněžené Řipské
aleji Aleny Tollarové. V zimě jsem na Řípu nikdy nebyla...
Bohdana Kvasničková
27.3.2017 19:16
Gratuluji zaslouženě výhercům,nyní odevzdávám hlas fotografii MALÁ FATRA,PROSINEC 2016 paní Daně Peškové.
Lenka Hudečková
27.3.2017 19:07
gratuluji výhercům a já po těžké volbě vybírám fotku: blankytně modré nebe nad horami
Bohdana Kvasničková
Alena Linhartová
27.3.2017 17:14
Sláva vítězům,čest poraženým.Gratuluji výhercům,musím jenom s porotou souhlasit,výběr vítězných fotografií je opravdu skvělý,mým favoritem byla fotografie pejska na chodníku.Hlasovat dalším fotografiím je velmi těžké,já bych dala svůj hlas paní Dana Pešková a její Malá Fatra,prosinec 2016.
Jitka Hašková
27.3.2017 12:24
Navrhuji ještě snímek Helenky Červenky "Zasně(že)ná. Je to těžké vybrat nejhezčí, líbí se mi jich tam víc.
Libuše Hvězdová
27.3.2017 12:00
Všechny fotografie, vybrané redakcí, se mi líbí a všem výhercům moc blahopřeji. Z ostatních vybrat jednu není lehké - Krajina před Třebechovicemi? Zima na rybníku Krčmařík? Když se baví kůň? Příjemná procházka? U Bohdašína? Snížená viditelnost? Ale když jen jeden hlas - tak tedy nádherná fotka paní Aleny Tollarové - Řípská alej.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA