Mumlava v zimě. FOTO: Oldřich Čepelka
Známe všechny vítěze fotosoutěže "Obrázky zimy"
29. 3. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
26.3.2017 20:10
Obdivuji nádherné fotografie a jsem nadšená z té podívané. Gratuluji autorům a děkuji všem zúčastněným v soutěži.
Alena Tollarová
26.3.2017 20:06
Blahopřeji vítězům. Fotografie jsou nádherné a budou ozdobou kalendáře.
Elena Valeriánová
26.3.2017 20:06
Mám radost? Mám a velkou. Děkuji redakci a přiznávám se, že ta modelka mi opravdu pózovala. Byla zima jak na Sibiři, zřejmě byla celá ztuhlá, nechala mě přijít úplně blízko. Gratuluji ostatnim vítězkám. Prohlédla jsem si poctivě znovu všechny fotky. Těžká volba.
Zuzana Pivcová
26.3.2017 19:44
Jsou to všechno moc krásné snímky a byly tam i další, které mě potěšily. Blahopřeji a budu se těšit, jak se na mě vítězné obrázky budu příští rok dívat doma z kalendáře. :-)
Helena Votíková
26.3.2017 19:43
Gratuluji všem vítězům, vybrané fotografie jsou nádherné. Svůj hlas dávám fotografii Horský hřbitůvek - Eva Mužíková
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA