Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Věra Ježková
4.4.2017 11:54
Děkuji za nádherný zážitek z poslechu Věry Špinarové. Je moc smutné, že odešla tak brzy. Měla hlas od Boha - chci věřit, že teď zpívá jemu.
Alena Tollarová
2.4.2017 23:30
Díky, redakce, za tuto diskotéku, při níž si můžeme zavzpomínat a třeba i trochu poplakat. Však Věra Špinarová za ty slzičky stojí.
ivana kosťunová
2.4.2017 08:37
Poprvé jsem ji viděla na Libereckých výstavních trzích někdy koncem 60. let, tehdy jako neznámou zpěvačku. Okamžitě zaujala, pamatuji se, jak se lidé sbíhali podívat se, kdo to zpívá a poloprázdné hlediště se okamžitě zaplnilo, měla ohromný úspěch. Byla velmi živelná , byla v ní obrovská energie. Škoda, že s ní nešetřila, mohli jsme se těšit z jejich písní déle.
Zdeněk Horenský
29.3.2017 09:01
S Věrou jsem se setkal v roce 1975 v Ostravě, kdy jsme jí jako skupina Vamus dělali předkapelu při předvánočním koncertu. Byl to jeden z jejích prvních koncertů po mateřské dovolené a byla bezvadná. Jak na pódiu, tak v šatně, kterou jsme měli s její kapelou společnou. Koncert měl výbornou atmosféru a dodnes rád vzpomínám.
Jarmila Komberec Jakubcová
28.3.2017 23:41
Pamatuji na palubách letadel V.Fischera často zněly písně V.Špinarové. Byl to právě V.Fischer, který jí v 90 letech znovu pomohl v pěvecké dráze.
Naděžda Špásová
28.3.2017 19:12
Je mi to hrozně líto.
Marcela Pivcová
28.3.2017 13:17
Bohužel, řada dobrých zpěváků a zpěvaček, kteří zaujali nevšedním hlasem i krásnými písněmi, odešla příliš brzy - a bohužel - Věra Špinarová je už též jednou z nich.
Soňa Prachfeldová
28.3.2017 08:42
Měla jsem a mám ji moc ráda, jako zpěvačku i jako člověka, bohužel odešla moc brzy.
Zdenka Jírová
27.3.2017 23:02
její hlas byl jedinečný, byla to milá zpěvačka s krásnými písněmi. Nezapomeneme.
Lenka Polaková
27.3.2017 22:29
byla jsem na koncertě v Lucerně kde vystupovala s s Petrou Janů.divila jsem se kde se v ní bere tolik energie, kterou předávala i nám ,kteří jsme tam byli,zvedala nás ze židlí atd..Prostě skvělá.Nikdy na ni nezapomenu a budu dál poslouchat její písničky.
Načíst starší příspěvky