Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
4.4.2017 07:31
Děkuji za hádání a mám radost, že jste uhodli. Je to ve Šluknově, nejsevernějším městem v České republice. Nádraží je krásně opravené a zámek rozhodně stojí za prohlídku. :)
Hana Rypáčková
3.4.2017 13:56
Já poznám, nádraží ne, ale výběžek a zámek. Kastelán měl pořezaný krk po operaci ...Pořád jsem se dívala na jizvy...Na konci prohlídky mi to řekl...Styděla jsem se.
Zuzana Pivcová
3.4.2017 13:53
Mně napověděla asi nejvíc Elena. Tedy kromě samotného textu k nádraží. Je to pro mě sice opět neznámá oblast, ale už hledat nemusím a radostně si zazpívám š-š-š. můžu?
Jitka Hašková
3.4.2017 13:04
Kdysi jsem tam byla, ale ne na nádraží. Šla jsem tam pěšky z Mikulášovic.
Jana Šenbergerová
3.4.2017 12:17
I když jsem tam také nikdy nebyla, podle nápovědy jsem to uhodla hned. Poznávání nádraží byl výborný nápad. :-) nádraží
ivana kosťunová
3.4.2017 12:16
tentokrát snad i já tuším , a bez googlu.
Jana Kovářová
3.4.2017 10:47
Dnes lehoučké s nápovědou:). Mají tam městskou památkovou zónu...
Naděžda Špásová
3.4.2017 10:42
Ilono, tentokrát jsem to věděla hned. Bydlí tam jedna z mých nejlepších kamarádek, na zámku jsme taky byli, ale na nádraží ne. A je na 7 písmen.
Mirek Hahn
3.4.2017 10:21
To je snadnééé... :-) Nápověda prakticky nenechává pochybnosti. Miluju nádraží, obzvlášť ta jako tohle, se zastřešeným nástupištěm, i když vlakem prakticky nejezdím. Celý ten počin se seriálem nádraží je výtečný.
Elena Valeriánová
3.4.2017 09:52
Neuhodila, uhádla...
Načíst starší příspěvky