Místo mého srdce: vítězí Malenovice Jiřího Bárty a Veselí Heleny Červenkové
FOTO: Malenovice. Archiv redakce.

Místo mého srdce: vítězí Malenovice Jiřího Bárty a Veselí Heleny Červenkové

2. 4. 2017

Snad každý má v srdci své místo, kde prožil něco krásného, kam se rád vrací či na které s láskou vzpomíná. Některá taková místa jste nám představili i vy v naší soutěži "Místo mého srdce." Díky soutěži jsme si mohi přečíst o krásných místech, vesničkách či městech, které jejich autorům přirostly k srdci.

Jako u všech soutěží portálu i60 bylo těžké vybrat vítězný příspěvek. Nakonec jsme se rozhodli udělit cenu - batoh Reebok Motion - panu Jiřímu Bártovi za příspěvek "Místo mého srdce - Malenovice pod Lysou horou." Ocenili jsme zejména osobní příběh lásky, který autor převyprávěl jednak svými slovy, ale i slovy svého syna... Panu Bártovi blahopřejeme k výhře i k výročí seznámení s jeho ženou!

Druhého vítěze podle pravidel určili sami soutěžící. Vzhledem k tomu, že tři soutěžící dámy získaly po jednom hlasu, rozhodl o druhém vítězi náš losovací program. Štěstí se tentokrát usmálo na paní Helenu Červenkovou a její příspěvek o Veselí nad Lužnicí. Gratulujeme! Všechny příspěvky najdete kliknutím na modrý štítek nad komentáři u tohoto článku s názvem Místo mého srdce.

A ještě uvádíme vítěze vědomostního kvízu za minulý týden. Náš losovací program určil jako vítězku paní Helena Uhříková.

Tématem týdne bude "Chataření a chalupaření." Pokud máte chatu a chalupu, můžete o tomto svém "koníčku" napsat jakýkoli příspěvek. Ten nejzajímavější oceníme malým dárkem. V následujícím týdnu pak přineseme téma "Města přátelská k seniorům."

Přejeme všem čtenářkám a čtenářům krásné jarní dny! Tahle země není jenom pro mladý!

Místo mého srdce soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Bárta
Děkuji členům redakce i60 za hezké ocenění mého příspěvku, vč. krásné fotky chaty v Malenovicích, v níž jsme s mou ženou v r. 1967 vedli pionýrské oddíly, a všem čtenářkám, které mi poslaly svůj hlas nebo svou gratulaci k výhře.
Soňa Prachfeldová
Gratuluji panu Bártovi a paní Uhříkové.
Jarmila Fialová
Gratuluji výherci panu Bártovi - a tip na druhého?Těžko hlasovat,když se mi nejvíc líbí stále jen Berounka-Klucná :) .
Helenka Vambleki
Já hlasovat můžu - nejvíce se mi líbí Tam u nás doma od Libuše Křapové
Libuše Křapová
Gratuluji panu Bártovi i paní Uhříkové :-) Já mám dva tipy. A nevím, který vybrat. Asi si v úterý hodím korunou :-(
Elena Valeriánová
Tak já se moc omlouvam. Můj hlas neplati, nesoutěžila jsem.
Eva Mužíková
Gratuluji výhercům.
Zuzana Pivcová
Rozumím tomu tak, že druhého výherce vybírají jen ti, kteří sami soutěžili. Takže bych sice ráda, ale bohužel. Pane Bárto, gratuluji Vám. Hlavně za to seznámení, které trvá dodnes.
Elena Valeriánová
Libuše Křápová: Místo mého srdce - Tam u nás doma.
Jarmila Komberec Jakubcová
Gratuluji panu Bártovi, Malenovice neznám ale článek velmi pěkný. Další téma týdne o chalupaření se mi líbí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 46. týden

Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?