Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Naděžda Špásová
6.4.2017 09:46
Jsem ráda, že se dobře bavíte. Vím, že to není těžké a nevadí mi, že jste na to tak rychle přišli. A dík, že jste to neprozradili. Já těch nádraží zase tolik neznám. :-)
Mirek Hahn
6.4.2017 09:33
To tedy vůbec lehké nebylo..... Někdo si dal schválně práci aby o dvě obce vedle postavil stejné nádraží. Jak tenkrát věděli, že se budeme bavit hledáním nádraží ?
Hana Rypáčková
6.4.2017 09:17
Já poznám přestupovali jsme tam na autobus na jeden náš krásný výlet..
Zdenka Žichovská
6.4.2017 09:07
Pokud byl Leninův pomník odhalen v roce1923 a židovský hřbitov z roku 1889, se nachází asi dva kilometry jihovýchodně, tak už vím. Je to město ......... Ale pro mě to lehké nebylo. A teď už poběžím na vlak, jedu do Olomouce.
Anna Potůčková
6.4.2017 08:42
Tak dnes to nebylo vůbec těžké, otázka mě stála asi jen5 minut času. Pomohla indicie synagogy. Já přidám, že asi dva kilometry jihovýchodně od města se nachází židovský hřbitov. A i já děkuji za tuto rubriku a za ten skvělý nápad zabavit aktivně čtenáře.
Zuzana Pivcová
6.4.2017 08:30
Taky mi hledání vyšlo, sama bych to nepoznala. Věděla jsem spíš o vojenské posádce v blízkém větším městě, protože odtamtud byl jeden pracovník resortu obrany, kterého jsem znala. Ale teď mi neomylně pomohl vůdce proletariátu. :-D
ivana kosťunová
6.4.2017 08:10
Našla - dnes tedy googl zapracoval.
ivana kosťunová
6.4.2017 08:05
zatím nevím, ale zapátrám.