Velikonoční výstava jako každoročně v obci Dzbel ukázala, že šikovné ruce ani letos nezahálely. Nafotila jsem skoro vše, co bylo k vidění, a tak zvu na prohlídku aspoň ve fotografii i vás.
Foto: autorka
Velikonoční
10. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Herzig
15.4.2017 11:40
Tak tahle výstava, kterou jste paní Růženko alespoň tímto způsobem přiblížila ostatním už mi poněkolikáte dokazuje, že o naše tradice je přece jen dobře postraráno a podmínky jejich zachování jsou příznivé.
Ještě předloni jsem se aktivně, coby tvůrce účastnil na výstavě v Lysé n./L. s názvem : Šikovné ruce našich seniorů. Tato výstava, jež bude mít už letos asi 17.ročník je také přehlídkou umu a snahy seniorů ve všech možných oborech činnosti dokázat, že svedou i v pokročilém věku něco moc pěkného. Tímto chci vyzdvihnout človíčky, kteří ostatní veřejnost informují o dění v oblasti, kterou zde popisuji.
Takže - mnoho zdaru při Vašich aktivitách.
Olda Herzig - Ostrava .
Alena Tollarová
12.4.2017 13:23
Obdivuji všechny šikovné ruce, které dokážou takovou krásu vyrobit. U nás Galerie Kraslic v Libotenicích (viz můj profil) má letos výstavní pauzu.
Naděžda Špásová
11.4.2017 19:24
Růženko, to jsou tak krásné obrázky a výrobky. Jeden hezčí než druhý. *****
Jana Slavíková
11.4.2017 17:04
Letos jsem vrtaných vyrobila 85. Něco jsem prodala, většinu rozdala, dnes jsem nesla po dvou kouscích vstřícné doktorce a sestřičce, zítra vezu spolužačkám do Prahy. A už šetřím skořápky na příští rok. Fotky loňských mám na profilu.
Zdenka Jírová
10.4.2017 22:26
Tím jsem chtěla říci, že Vaše obrázky jsou velmi krásné a způsobují dobrou náladu.
Zdenka Jírová
10.4.2017 22:26
U nás v domě bydlí paní, která krásně háčkuje ozdoby na stromeček o Vánocích a nyní se již 2.týden těšíme z výstavky háčkovaných vajíček. Jsou přesně taková, jako na 1. obrázku paní Antlové, ještě je vylepšuje tak, že některá jsou otevřená a v nich je minikuřátko nebo kvítek. Je to moc pěkné a navíc - váza s mladými větvičkami, na kterých jsou vajíčka navěšena, stojí ve vstupní hale našeho 7.patrového paneláku a nikdo nic nevzal. Jsem ráda, že bydlím ve slušném domě.
Jana Šenbergerová
10.4.2017 22:01
Lidé jsou neuvěřitelně vynalézaví a šikovní. Moc se mi líbí slamou zdobené kraslice.
Marie Seitlová
10.4.2017 19:57
Růženko tak to je nádhera, dík, že jsi to nafotila a tu krásu nám ukázala.
Helenka Vambleki
10.4.2017 18:09
Nádhera a taky tipuju Růženku na věnečky z papírových tribiček - tak snad prozradí :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem