Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Hašková
13.4.2017 11:21
Myslím, že spojení tatíčka a středu z nápovědy každému název ujasní. Je to to druhé největší nádraží v Praze.
Elena Valeriánová
12.4.2017 20:20
Já to asi taky vím, což je k podivu, ale taky důkaz, že nejsem negramotný indián z peruánských hor, ale taky důkaz, že umím číst. Nikdy jsem tady nebyla, obě ulice, na kterém stojí jeho budovy začínají písmenem H.
Zuzana Pivcová
12.4.2017 17:54
Každý dává ke "svému" Nádraží víc fotek, někdy i z obce, což by tady asi dost dobře nešlo. A přiznám se, že jsem to zařadila hlavně proto, že v té době zrovna žádné jiné nádražní hádanky nebyly.
Jiří Libánský
12.4.2017 13:25
Myslel jsem si jaký mám úžasný nápad. Zajímavý, málo známý pohled na jedno nádraží. Když jsem ho svěřil Zuzaně, dozvěděl jsem se, že ona už to nafotila a připravuje zveřejnění. Ovšem přidala k tomu další fotky a informace, že by nádraží poznal i negramotný indián z peruánských hor. To já bych nechal čtenáře více tápat a pátrat. Tak musím připravit nádraží jiné. A na informace nebudu takový hýřil.
Hana Čadová
12.4.2017 12:12
Dost často okolo tohoto nádraží jezdím. Vnučka jezdí denně z nádraží denně do školy!
Jana Šenbergerová
12.4.2017 11:28
To známe. Jezdila jsem odtamtud na Děčín.
Marie Pudichová
12.4.2017 10:07
Ještě jsem tam nebyla, ale už vím jak hledat...
Jitka Hašková
12.4.2017 10:02
Před tímto vchodem bývala stanice tramvaje. Teď se už většinou vchází za rohem nebo za dvěma.
ivana kosťunová
12.4.2017 09:50
Pro mimopražské to zase tak jednoduché není, ale vím a odcházím středem.
Naděžda Špásová
12.4.2017 09:47
I já to vím. Občas jsem kolem něj chodívala a manžel tam měl barikády při filmu Osvobození Prahy.
Načíst starší příspěvky