FOTO: Anna Čípová
Tip na výlet: Mandloňové sady v Hustopečích
11. 4. 2017Jižní Morava je kouzelný kout naší republiky a na jaře je snad nejkrásnější. Chci vám přiblížit několik míst, které jsme navštívili s manželem v prvních dnech měsíce dubna.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
13.4.2017 13:46
Děkuji všem za milá slova. Jsem ráda, že jsem se s vámi mohla podělit o své dojmy. Naše putování pokračovalo v Mikulově, to bude další můj tip na výlet. Ještě jednou děkuji.
Alena Tollarová
12.4.2017 13:16
Požehnaný kraj, kde zrají mandle! Procházela bych se tam asi jako v Jiříkově vidění a na tu rozhlednu vystoupala. Pěkný tip!
Marta Nosková
12.4.2017 09:57
Aničko, pěkně napsané a fotky kouzelné! Jak je vidět, počasí vám přálo. Díky za tip na výlet.
Alena Vávrová
12.4.2017 01:12
Hezké připomenutí! Přes Hustopeče jsme před lety jezdívali na Moravu k přátelům k Břeclavi. Pamatuji si ten moderně pojatý kostel. O mandloňových sadech však čtu poprvé až nyní, díky Ančičko.
Zuzana Pivcová
11.4.2017 20:18
To je zvláštní, víc jak 40 let si pamatuji, že mi na jazykové škole říkala jedna žákyně, že se narodila v Hustopečích, a já jsem vůbec nevěděla, kde to je. To je ale hezká krajina, díky!
Naděžda Špásová
11.4.2017 19:20
V Hustopečích jsem před pár lety byla, dokonce jsme tam spali. Navštívili jsme i ten zvláštní kostel. Květy mandloní jsou krásné a hezké jsou i ostatní fotky.
Jana Šenbergerová
11.4.2017 18:03
Tak jsem si právě vzpomněla, že jsme byli v Hustopečích ve sklípku. Po prohýřené noci, kdy jsme si k výbornému vínku dávali stejně výborné řízečky, jsem zašla na náměstí, kde mě upoutal ten zvláštní kostel. O mandloních jsem neměla ani potuchy. Díky, žes mi to místo tak hezky slovem i obrazem připomněla a přiblížila.
Marie Ženatová
11.4.2017 12:19
Aničko moc děkuji za krásné povídání a nádherné fotečky mandlońových sadů...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA