Foto: autorka
Tip na výlet: Oblík nebo Hoblík?
15. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
22.4.2017 14:45
Ali, dík za krásnou procházku. A hlaváčky tak trochu závidím. Byli jsme na Pálavě začátkem dubna a tam ještě nekvetly. Tip super a ještě ho zrealizovat. Snad to letos vyjde.
Elena Valeriánová
16.4.2017 15:44
Hoblík, jo ten znám. Máme ho v garáži :-) O Oblíku jsem nikdy neslyšela. A!e ráda jsem se prošla. A s tebou moc ráda. Já ti nevím, ale ten hlaváček u nás snad ani neroste. Krásné fotky, jak jinak když jsou od tebe.
Alena Vávrová
16.4.2017 00:25
Ali, zase další nádherná fotoreportáž. Vlastní nohou jsem tam nebyla, ale podobných reportáží je na YůTů hodně, takže to tam teoreticky znám, včetně zmiň. Rané. Tam jsem byla.
Dagmar Bartušková
15.4.2017 22:20
Álo, skvělý tip. Kochám se tou krásou. Oblík ani Hoblík neznám, znám jen Orlík, ale ten je poněkud jinde.
Zdenka Jírová
15.4.2017 22:12
Podařilo se Vám vyfotografovat nádhernou kvetoucí přírodu. České stžedohoří patří k nejkrásnějším koutům Čech. Už se o tom zmiňuje K.H.Mácha, který sem rád jezdil nebo možná chodil a kreslil si scenerie do svého bloku.
Eva Balúchová
15.4.2017 20:53
Ráda čtu tvé články a moc se mi líbí tvé fotky.Vždycky víš co vyfotit.Oblík je bohužel pro mě daleko,ale kdo ví...
Zuzana Pivcová
15.4.2017 19:36
Zvláštní název, asi souvisí s tvarem toho kopce? Noc se mi Tvá pozvánka na výlet včetně fotodokumentace líbí a třeba se bude líbit i návštěvníkům Seznamu, podobně jako nedávné Kamélie. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA