Rokle a lesy..., zde pole klín,
Na dohled vzpíná se královský hrad,
Na půlnoc od Prahy vede tě rým,
K poli, kde nikdo by nehledal mlýn,
S básníkem toulám se, ale Vrátím se snad...
Foto: autor
Poznáte toto nádraží?
19. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
20.4.2017 10:22
Mirku, "chytrému napověz, hloupého trkni" a tady je už tolik ostřílených hadaček a hadačů roztodivných nádraží ;-) .
ivana kosťunová
19.4.2017 21:45
A mám to - snad- 6 písmen.A na té fotce, co jsem našla, je před tou budovou bazén.
Helenka Vambleki
19.4.2017 21:44
Sotva jsem svlíkla sako, hned hledám jak pako. Jako špaček nadávám, kdepak jenom hledat mám? Už jsem našla i ten mlýn, vrať se, tímto odpouštím! 1348-první zmínka a 155 obyvatel.
Mirek Hahn
19.4.2017 20:30
Je fakt, že do Mimoně je to přímo na sever kolem 30 km po silnici.... ,-)
Naděžda Špásová
19.4.2017 20:24
Takže asi takhle. Jsem opět mimoň, takže buď to uhádnu, nebo ne. Rýmovačka pěkná, ale mně nepomohla.
Mirek Hahn
19.4.2017 19:31
Já si nemůžu pomoct, mě se to nádraží moc líbí, kousek střechy nad betonem uprostřed, otlučený, oprejskaný, na samotě v poli... artefakt zmizelých časů.
Ilona Erika Kolář
19.4.2017 19:27
Já jsem až teď zpětně se podívala na nápovědu - komentář Alenky Vávrové k fotu dne. Kdybych to byla bývala věděla dřív, nemusela bych se s hledáním tolik trápit, nehledě na to, že to stejně našel manžel, až když přišel z práce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Tento týden končí dne 17. listopadu, tedy v Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva. A to bude také téma vědomostního kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem