Soni,  já Tě na té výstavě ráda podpořím
Foto: autorka

Soni, já Tě na té výstavě ráda podpořím

18. 4. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Tak Evíku a Bertíku, to se vám fakt povedlo!
Lenka Hudečková
Krásně jsi to popsala Evičko, jako bych tam byla s Vámi se všemi... :-)
Dagmar Bartušková
Evo, dobře vím, že Ti humor není cizí. To musel Pepa zkoprnět! Bavila jsem se. Marně se neříká - jak si usteleš, tak si lehneš. Bertík měl, díky Tvé péči, o sebe ve vlaku skvěle postaráno. Pěkné fotky.
Hana Rypáčková
To jsem se ppbavila.Tušila jsem , že jrdeš do Hradce ,ale nespojila jsem to s Mystynky uvedením do společnosti chodských psů. Paráda děvčata...
Soňa Prachfeldová
Evko, jsi recesistka - děkuji Ti moc za příjemné překvapení a Pepa důvěřivý človíček , jak usilovně přemýšlel, jste dvě veselé kopy s Tvojí sestrou. Mě to střílení bylo také protivné, ale psům to nevadilo, odpoledne již byl klid a v neděli také. Mystinka se líbila a děkuji za ni, ona ještě neumí na pc. Evulko ještě jednou dík, jsi člověk se srdcem na dlani ! Drbu Bertíka za ouškem :-)
Marie Ženatová
Díky moc za zajímavé fotečky...
Jana Šenbergerová
A takoví jsou íčkaři! Bertík s ohlávkou kouká pořádně vyčítavě, zatímco Eva má výraz "já stařenka nevinná". Soni, máte pěknou parádnici. :-)
Naděžda Špásová
Moc pěkný fotky.
Naděžda Špásová
Evi, ty jsi démon. Pepu asi málem trefilo, viď. Sonina fenka je fakt krásná, vím, že se jmenuje My(i)sty, ale fak jsem zapomněla s jakým i/y. Naši psi by po první ráně mazali jak o život z výstaviště. Střílení a petardy nesnáší. Bertík je zlatíčko, tak ho za mě pohlaď. *****
Elena Valeriánová
Pro všec hny zúčastněné plné nebe hvězdiček.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%