Foto: archiv autorky
Svatý Petr otevřel řeky rybářům
18. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
20.4.2017 12:02
Vypadá to jako krokodýl, ale není to krokodýl :-(
Hezký článek, Elen! -)
Lenka Hudečková
20.4.2017 12:02
Vypadá to jako krokodýl, ale není to krokodýl :-(
Hezký článek, Elen! -)
Květoslava HOUDKOVÁ
20.4.2017 08:07
Městský Spolek rybářů má svou Klubovnu a pošt.schránku v Pečováku, kde žiji. Schází se ve středu a sobotu - je fajn, když za teplého počasí zůstávají chvílí i venku - popovídám si s nimi docela ráda. Zachytím-li něco pro ně vhodného v tisku, nebo na internetu - tak je přes schránku informuji - "plavat žížaly" učí sami.
Anna Čípová
19.4.2017 20:28
Elenko, díky za poučení i fotografie. Tipuji jízdní kolo, v Bečvě leží také jedno. Od kdy jezdí mimozemšťané na kolech. Měj se hezky, velká milovnice přírody. A dobré světlo.
Alena Vávrová
19.4.2017 19:22
Elenko, nádhera fotek a zasvěcené povídání. Na Mách. jezeře byl obnoven sport. rybolov po dlouhých letech zákazu až vloni. Poslední nevlídné dny jsem k jezeru nepáchla, ale jinak rybáře také ráda fotím. Ovšem, aby si toho raději nevšimli. Nedávno proběhl úklid b.r.e.u kolem M.j. Nevěřili byste, kolik pytlů a čeho všeho se sebralo! A žádné mimozemšťany jsem nikdy kolem jezera nepotkala :-(
Alena Tollarová
19.4.2017 10:43
O rybaření nevím vůbec nic. Ale jednou jsem se v lednu zeptala rybáře u Labe, jestli si ho můžu vyfotit a nechtěl. Smí se vlastně v tu dobu chytat? Samozřejmě není řeč o pstruhové vodě jako v tomto článku.
Hana Rypáčková
19.4.2017 07:32
Mám kamarády rybáře a už s nimi nebyla řeč. Magická 16. Chválím tě.U nás na rybníku bývali kormoráni.No to bylo řečí....
Dagmar Bartušková
19.4.2017 02:52
Eleno, článek mne zaujal, ráda jsem se nechala poučit. Věděla jsem jen, že se ryby do řek vysazují na počet, ale ne na váhu. Chudák volavka, málem jsem ji nepoznala, jak splývala s tou šedí. Skládky PET lahví jsou celosvětovým problémem nejen řek, ale i jezer, moří a oceánů.
Eva Mužíková
18.4.2017 22:21
Zase jsem o něco chytřejší, díky tomuto příspěvku. To co plave ve vodě určitě nebude dřevo, jak se na první pohled zdá. Nebo že by to bylo???? Krásné fotky, jako vždy...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA