FOTO: autorka
Tip na výlet: Brno volá!
2. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
9.5.2017 18:09
Helenko, fotky prima a Evičko, dle fotek to bylo asi nádherné putování Brnem. Palcuju!
Helenka Vambleki
5.5.2017 20:51
Evi, dík za dobrý nápad a organizaci, byl to moc pěkný počin, viděla jsem kus Brna s fundovaným průvodcem a jsem ráda, že jsem cestu absolvovala, stálo to za to!!! Fotky dám do galerie 01Brno ♥
Eva Balúchová
3.5.2017 20:21
Těším se na všechny.A kdo by měl ještě zájem,může se do rána do 10h přihlásit.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.5.2017 19:15
Evičko dík za skvělou nabídku - do brna jsem v minulém režimu jezdila každoročně na Strojírenský veletrh, bydlela jsem vždy v hotelu Voroněž a tak bych ráda znovu se Brnem projela.
Eva Balúchová
3.5.2017 08:28
Pro návštěvniky Brna!!!Jízdenky máme zamluvené,místo na oběd objednané ve vyhlídkové restauraci na náměstí.Odtud je asi 15 min.na nádraží.Zajistěte si odjezdy jak bude komu vyhovovat.Kdo by měl čas a zájem,můžem projít město a Petrov.Ten určitě stojí za to.
Eva Balúchová
28.4.2017 22:10
Setkání v Brně a okružní jízdy po městě by se měli zúčastnit:Marie Ženatová,Ája,Jíťa C.,Marta N,Libuška Kř,Maruška F,Marie Petrová.Helenka Č a doufám,že i Danka.Za muže Laďa.Prosím o informaci kdyby došlo ke změně.V 9h budeme kupovat jízdenky,tak ať máme přesný počet.Ještě se mohou další zájemci přidat.Z Brna nikdo?????
Eva Balúchová
25.4.2017 11:52
Helenko,je místo,píšu si tě a na nádraží budu čekat.Někteří přijedou po 9,tak se tam určitě najdem.
Helenka Vambleki
25.4.2017 11:44
Jestli je ještě místo, měla bych zájem. Rychlík od Bohumína by přijel v 8.57 - ale nevím, jestli trefím, snad podle mapy jo.
Eva Balúchová
25.4.2017 09:46
Přijeď 1 k nádraží.Já tam budu 8.15 a budu čekat na příjezd dalších vlakem 8.20.Do 10h pocóráme Brnem.Ať se trochu poznáme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA