Tip na výlet: Úštěk a okolí - kouzelná místa  na severu Čech
Foto: autorka

Tip na výlet: Úštěk a okolí - kouzelná místa na severu Čech

20. 4. 2017
Tip na výlet
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lucie Lukášová
Toto místo vypadá moc hezky. Určitě také navštívíme https://www.i60.cz/images/img-9719-1.jpg
Soňa Prachfeldová
Evko, Jiříku díky
Jiří Hudeček
Moc pěkný článek i fotografie a krásná inspirace.. :-)
Eva Balúchová
Další místo které vůbec neznám.Aspoň jsem se pokochala krásnýma fotkama.Pejskovi dodatečně gratuluji k úspěchu na výstavě.
Naděžda Špásová
Soni, tato místa znám. Před 5 lety jsme tam zahajovali naše velikonoční srazy. Tenkrát ale byla zima jak v morně, padal sníh, ale my jsme statečně šlapali lesem na Helfenburk, dokonce jsme s Petrem vylezli na věž, no a pak přes Ostré na Kalvárii.Tam to bylo nejhorší, strašně tam fičelo. Ale jinak to bylo moc hezké. Tvoje fotky jsou jako vždy moc pěkné, je vidět, že vám počasí přálo.. *****
Soňa Prachfeldová
Díky lidi za nákuk, chtěla bych s vnučkami kempovat na týden o prázdninách. Tak mě napadlo i setkání tam by pro i60 šlo - 2 lůžkové chatky se sprchou , dvě restaurace, 250,- Kč za lůžko, není to drahé a výlety pěkné okolo.
Hana Rypáčková
Tam to fakt miluji....Máš krásné fotky...
Lenka Hudečková
Soni, to je krásná pozvánka...v Úštěku jsem možná byla jako malá holka, ale jinak je pro mne neznámý...a další místa...díky moc :-)
Jarmila Fialová
Tam bych se moc ráda podívala,ale mám hodně špatné spojení.
Květoslava HOUDKOVÁ
Soničko - krásný a lákavý článek - do Úštěku se také letos vychystám - článek mi dcera vytiskne a vezmu si s sebou. (Mám tzv."výletový šanon" - v něm uloženy obdobné články. V příp. zájmu mohu komukoliv okopírovat a darovat = ať ví, do čeho jede ! ( Článek trochu zestručni a jako pozvánku přidej ještě do rubr. TIPY - tam je místa stále dost.)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%