Foto: autorka
Tip na výlet: Úštěk a okolí - kouzelná místa na severu Čech
20. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lucie Lukášová
24.4.2017 12:54
Toto místo vypadá moc hezky. Určitě také navštívíme https://www.i60.cz/images/img-9719-1.jpg
Eva Balúchová
21.4.2017 22:18
Další místo které vůbec neznám.Aspoň jsem se pokochala krásnýma fotkama.Pejskovi dodatečně gratuluji k úspěchu na výstavě.
Naděžda Špásová
21.4.2017 14:30
Soni, tato místa znám. Před 5 lety jsme tam zahajovali naše velikonoční srazy. Tenkrát ale byla zima jak v morně, padal sníh, ale my jsme statečně šlapali lesem na Helfenburk, dokonce jsme s Petrem vylezli na věž, no a pak přes Ostré na Kalvárii.Tam to bylo nejhorší, strašně tam fičelo. Ale jinak to bylo moc hezké. Tvoje fotky jsou jako vždy moc pěkné, je vidět, že vám počasí přálo.. *****
Soňa Prachfeldová
21.4.2017 13:55
Díky lidi za nákuk, chtěla bych s vnučkami kempovat na týden o prázdninách. Tak mě napadlo i setkání tam by pro i60 šlo - 2 lůžkové chatky se sprchou , dvě restaurace, 250,- Kč za lůžko, není to drahé a výlety pěkné okolo.
Lenka Hudečková
21.4.2017 12:22
Soni, to je krásná pozvánka...v Úštěku jsem možná byla jako malá holka, ale jinak je pro mne neznámý...a další místa...díky moc :-)
Květoslava HOUDKOVÁ
21.4.2017 05:58
Soničko - krásný a lákavý článek - do Úštěku se také letos vychystám - článek mi dcera vytiskne a vezmu si s sebou. (Mám tzv."výletový šanon" - v něm uloženy obdobné články. V příp. zájmu mohu komukoliv okopírovat a darovat = ať ví, do čeho jede ! ( Článek trochu zestručni a jako pozvánku přidej ještě do rubr. TIPY - tam je místa stále dost.)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA