FOTO: autorka
Poznáš toto nádraží?
26. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
26.4.2017 18:34
Snad jedenkrát v životě projížděla, ale moc dávno. Čili neznám, ale dle nápovědy- bílého koně ve znaku má město zv. černá .......
Naděžda Špásová
26.4.2017 18:29
Taky našla, pomohl architekt se sestrou. Tak tam jsem taky nikdy nebyla.
Jana Šenbergerová
26.4.2017 14:53
Tak to jsem poznala hned, i když jsem na něm byla jen jednou v životě a do města jsem rok dojížděla jako studentka dělnickým vlakem, ze kterého jsem vystupovala na nádraží ???-střed. Symbol města jistě nenechá nikoho na pochybách, o které město se jedná. Ve znaku města má opačnou barvu, než byla přisuzována tomuto městu.
Zdenka Žichovská
26.4.2017 11:10
Tak toto je pro mně hodně jednoduché. I když v době mých studií toto nádraží vypadalo jinak. Zuzko máš pravdu, je tam ještě jedno, asi známější a vzpomínám si, že jednou jsme jeli ještě ze třetího.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA