Foto: autorka
Polévka je grunt
25. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
7.4.2019 13:24
Miluji polévky a vařím je tak, abychom aspoň v zimě měli polévku denně. Mám ráda vývary i krémy...a hlívová polévka je výborná z doma pěstované hlívy :-)
Jana Šenbergerová
27.4.2017 21:35
Nepochybuji o tom, že je to dobrota. Tentokrát jsme měli jen obyčejnou uzenou polévku, ale příště vyzkouším tvůj recept.
Marie Seitlová
27.4.2017 17:10
Elen, zrovna mám hlívu koupenou, tak vyzkouším. Může mít zajímavou chuť.
Naděžda Špásová
26.4.2017 18:15
Elen, z hlívy dělám dršťkovou polívku a vždycky si pochutnáme. Ta tvoje vypadá taky moc dobře.
Květoslava HOUDKOVÁ
26.4.2017 09:42
Drštkovku z hlívy občas vaří naše restaurace/výborná. Obvykle si dovezu 2 porce (= v mraz. "na indy"), také kulajdu, gulášovku, bramboračku (moc polívková nejsem a pro 1 os. je sama nevařím).
Jarmila Komberec Jakubcová
26.4.2017 08:31
Polévku z hlívy citronové (ta je nádherně žlutá) dělá můj přítel jako ála držková. Hlíva nám rose okolo pařezu z lípy před domečkem. Jsou to nádherné žluté trsy vonící po hlívě.Nikdy v životě jsem to nikde neviděla jen ve Štěchovicích
Zdenka Jírová
26.4.2017 01:32
Polévku z hlívy miluji, dělám ji jako dršťkovou polévku. Je moc dobrá.
Eva Mužíková
25.4.2017 20:13
Elen, pořádně jsi mne svým receptem namlsala. Beru to zkrátka tak, že je to polévka z uzeného vývaru s masem a doplněná hlívou. Proč ne, hlívová je jedna, uzená druhá, Tvoje třetí a určitě výborná.
Zuzana Pivcová
25.4.2017 19:35
Mně míchání chutí vůbec nevadí. Když jsem jezdívala do NDR, milovala jsem jejich Eintopf, do kterého se většinou smíchalo vše, co dům dal. Je ovšem pravda, že nejsem správný gurmán, nýbrž vděčný jedlík. :-)))
Hana Rypáčková
25.4.2017 19:00
Taky bych to nemíchala, houba chutí maso nahradí... Zrovna v dubnu si užívám podtrnek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA