Kostel je v obci, ve které se utvářely naše dějiny. První zmínka je hodně stará, někdy kolem roku 1100 a něco. Mají tady jeden hodně slavný strom, potkala se tu jedna slavná dvojice. Galerii a náměstí tu má jeden slavný malíř. To už jsem napověděla hodně. Obec se nachází v Ústeckém kraji. Tahle hádanka pro vás bude určitě hračka
Foto: autorka
Poznáte tento kostel?
25. 4. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
26.4.2017 10:11
Nikdy jsem tam nebyla, ale podle nápovědí vidím, že to musím napravit :-)
Naděžda Špásová
25.4.2017 22:28
Jani, info jsou určitě na internetu. V roce 2015 jej koupila Dominika Matušová z Jičína. Chce tam zrealizovat pohádkový projekt. Pokud vím, tak je zavřený.
Jana Šenbergerová
25.4.2017 22:21
Já už přišla k hotovému. Nevím, jestli bych na to přišla sama. Jen by mě zajímalo, jak dopadl zámek, který byl před lety prodán Britům.
Naděžda Špásová
25.4.2017 22:20
Vzhledem k tomu, že zítra jdu do práce, tak odtajním místo už teď. Ano, je to Peruc. Všem zúčastněným děkuji za hádání. :-)
Alena Tollarová
25.4.2017 14:07
Jsem ráda, když nemusím hledat. Jako třeba teď. Kde je Oldřichův dub, tam je ...
Naděžda Špásová
25.4.2017 14:04
No vidíte, jak jste šikovní. Věděla jsem, že to bude pro vás lehké, ale mně to nevadí. Ještě chvíli to neprozradím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 43. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat památkám kulturního světového dědictví zapsaných na seznam UNESCO.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu