FOTO: pinterest.com
Bylo mi padesát. Co na sebe?
1. 5. 2017Většina žen začne ve věku kolem padesátky řešit stejný problém. Je třeba usilovně sledovat módní trendy a oblékat se tak, aby vypadaly co možno nejmladší? Nebo se naopak oblékat umírněněji než dříve a pečlivě skrývat vady na kráse, které přibývající roky provázejí? Řešení existuje, jenže jej málo žen umí najít.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Slávka Kobylková
18.4.2019 22:54
Líbí se mi pouze model s úzkými bílými kalhotami a černým sakem a dlouhé šaty s riflovou bundičku, ostatní bych nenosila, krátké nebo ohrnuté kalhoty vypadají na každém blbě,i na tom, kdo má nohy dlouhé, k tomu ty podpatky...no nohy si ničit nebudu,navíc dámy jsou silnější a v těch kalhotech jim to ještě kila přidává. Nelíbí,to si raději budu nosit své a je mi zcela jedno,co kdo bude říkat. A většinou jde o závist.
Dana Puchalská
13.5.2017 08:30
Dámy ,jestliže sháníte pěkné i když trochu dražší oblečení tak mám pro vás jeden zaručený tip .Obchod značky Ulla Popken. Přítelkyně si tam koupila oblečení na svatbu svého vnuka. Byla velice spokojená. Perfektní materiály a velice široký výběr. Personál je perfektní a rád poradí. Skutečně to stojí za vyzkoušení.
Soňa Prachfeldová
4.5.2017 17:26
50 - to bylo mládí, teď občas si říkám - hodí se to na mě, nebo ne? Vždyť už máš děvče 7 křížků a tak ráda nosím tílka, kraťasy. Jistě že , záleží na tom kde a k jaké příležitosti. Nakonec kdo si nás všimne? Důležité je, aby se člověk cítil dobře a jestli mě hodnotí stejné stáří - ženy , vždyť je to fuk. A fakt je, že pokud si žena oblékne sukni , nebo šaty i ten sedmdesátník i výš se ohlédne. Moc jsme si zvykly na kalhoty a je to k naší škodě.
Růžena Jurgová
3.5.2017 09:20
Například móda pro plnoštíhlé:
https://www.fler.cz/zbozi/r-lady-saty-pro-plnostihle
Jarmila Komberec Jakubcová
2.5.2017 18:31
V padesáti jsem to neřešila, horší je to v sedmdesáti. Slušné oblečení si kupuji v Německu. jejich měrná soustava je stejná jako pro české ženy a lze si koupit elegantní oblečení za dobrou cenu. U nás bohužel ženy s velikostí 46 a výše jsou již jen obézní monstra. jak říká moje kamarádka "na hrochy nešijeme".
Naděžda Špásová
2.5.2017 18:15
V 50ti není důvod k panice. Proč najednou přemýšlet o změně v šatníku? To přece vůbec není nutné, důležité je zůstat sama sebou a neudělat ze sebe klimakterického diblíka. Něco podobného, jako mají dámy na fotkách, také nosím. Mám ráda barvy. Mimochodem, souhlasím s Alenou T., že by na fotkách měly být íčkařky.
Květoslava HOUDKOVÁ
2.5.2017 08:32
Lidmilko-hledáš sukně? - třeba si je -šikovné ženské- přešily na kraťasy ( a pod sukně ev. i fouká !)
Alena Tollarová
1.5.2017 18:31
Ukázkové modely se mi líbí. A líbilo by se mi, kdyby na fotografiích doprovázejících články o módě byly dámy z portfolia Senior fashion.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA