Bylo mi padesát. Co na sebe?
FOTO: pinterest.com

Bylo mi padesát. Co na sebe?

1. 5. 2017

Většina žen začne ve věku kolem padesátky řešit stejný problém. Je třeba usilovně sledovat módní trendy a oblékat se tak, aby vypadaly co možno nejmladší? Nebo se naopak oblékat umírněněji než dříve a pečlivě skrývat vady na kráse, které přibývající roky provázejí? Řešení existuje, jenže jej málo žen umí najít.  

móda
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Slávka Kobylková
Líbí se mi pouze model s úzkými bílými kalhotami a černým sakem a dlouhé šaty s riflovou bundičku, ostatní bych nenosila, krátké nebo ohrnuté kalhoty vypadají na každém blbě,i na tom, kdo má nohy dlouhé, k tomu ty podpatky...no nohy si ničit nebudu,navíc dámy jsou silnější a v těch kalhotech jim to ještě kila přidává. Nelíbí,to si raději budu nosit své a je mi zcela jedno,co kdo bude říkat. A většinou jde o závist.
Dana Puchalská
Dámy ,jestliže sháníte pěkné i když trochu dražší oblečení tak mám pro vás jeden zaručený tip .Obchod značky Ulla Popken. Přítelkyně si tam koupila oblečení na svatbu svého vnuka. Byla velice spokojená. Perfektní materiály a velice široký výběr. Personál je perfektní a rád poradí. Skutečně to stojí za vyzkoušení.
Dana Puchalská
Móda pro nás po šedesátce
Soňa Prachfeldová
50 - to bylo mládí, teď občas si říkám - hodí se to na mě, nebo ne? Vždyť už máš děvče 7 křížků a tak ráda nosím tílka, kraťasy. Jistě že , záleží na tom kde a k jaké příležitosti. Nakonec kdo si nás všimne? Důležité je, aby se člověk cítil dobře a jestli mě hodnotí stejné stáří - ženy , vždyť je to fuk. A fakt je, že pokud si žena oblékne sukni , nebo šaty i ten sedmdesátník i výš se ohlédne. Moc jsme si zvykly na kalhoty a je to k naší škodě.
Růžena Jurgová
Například móda pro plnoštíhlé: https://www.fler.cz/zbozi/r-lady-saty-pro-plnostihle
Jarmila Komberec Jakubcová
V padesáti jsem to neřešila, horší je to v sedmdesáti. Slušné oblečení si kupuji v Německu. jejich měrná soustava je stejná jako pro české ženy a lze si koupit elegantní oblečení za dobrou cenu. U nás bohužel ženy s velikostí 46 a výše jsou již jen obézní monstra. jak říká moje kamarádka "na hrochy nešijeme".
Naděžda Špásová
V 50ti není důvod k panice. Proč najednou přemýšlet o změně v šatníku? To přece vůbec není nutné, důležité je zůstat sama sebou a neudělat ze sebe klimakterického diblíka. Něco podobného, jako mají dámy na fotkách, také nosím. Mám ráda barvy. Mimochodem, souhlasím s Alenou T., že by na fotkách měly být íčkařky.
Květoslava HOUDKOVÁ
Lidmilko-hledáš sukně? - třeba si je -šikovné ženské- přešily na kraťasy ( a pod sukně ev. i fouká !)
Lidmila Nejedlá
Dobrý článek, poučila jsem se. Ale kde jsou sukně?
Alena Tollarová
Ukázkové modely se mi líbí. A líbilo by se mi, kdyby na fotografiích doprovázejících články o módě byly dámy z portfolia Senior fashion.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%