Foto: autorka
Tip na výlet: Arboretum Makču Pikču v obci Paseka
4. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Pilařová
20.8.2020 19:40
Neuvěřitelně arogantní majitel. Zaplatila jsem převodem z účtu na účet (přesměrování na platební bránu při koupi online vstupenky jim nefunguje), nepřišly ani vstupenky, ani odpověď na e-mail. Jela jsem tedy na místo s tím, že to vyřešíme, dokoupíme vstupenky pro ty, komu jsem je nehradila (přibylo víc zájemců o návštěvu arboreta), pán na mě KŘIČEL a nakonec jsme otřesení odjeli domů bez prohlídky. Nikdy více. Obávám se, že název MAKČU PIKČU není slovní hříčka, ale výraz hlouposti a arogance maj
Marie Seitlová
4.5.2017 17:27
Dala jste krásný tip na výlet. Všem doporučuji. Je to opravdu krásná podívaná. Byla jsem tam s našimi seniory a všem se moc líbilo.
Marie Novotná
4.5.2017 17:16
Ano,je to nádhera.Díky Zdence Ž.už jsem tu nádheru vyděla na vlastní oči.Opravdu je na co se dívat.
Eva Balúchová
4.5.2017 15:19
Od té doby, co nám Zdena Ž. o tomhle arboretu napsala,tam toužím zajet.Hned,jak zjistím do těch míst nějaký spoj,jedu.Moc se mi to líbí.
Naděžda Špásová
4.5.2017 14:55
Tohle už jsem tady viděla, ale to vůbec nevadí. Už tehdy se mi to moc líbilo a teď se mi to líbí taky. Jen je to pro nás trochu z ruky. Hezké fotky.
Jarmila Komberec Jakubcová
4.5.2017 13:38
Krásná Makču Pikču - ta v Peru je hodně vysoko a tak pěkné kytičky na ní nerostou.
Zuzana Pivcová
4.5.2017 10:54
Moc hezké, odjakživa se mi líbily i malé domácí skalky. Jenže péče o ně také vyžadují čas a práci. Teď chodím aspoň čas od času do trojské botanické zahrady.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA