Foto: autorka
Setkání čtenářů i60 v Rožnově pod Radhoštěm
1. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
9.5.2017 08:19
Paní Aničko Č. budu moc ráda kdy i pro mně zajistíte polopenzi, ráda se zůčastním všech společných akcí a k tomu patří i jídlo. Doufám, že počasí se podaří. Nikdy jsem v Beskydech nebyla a ráda bych viděla skanzen a další rožnovské památky.Děkuji.
Anna Čípová
7.5.2017 16:13
Jani, váš požadavek vyřídím. Zálohu nebudu zvyšovat, pošlete 1200,- Kč. Omlouvám se, že reaguji až dnes. Byla jsem týden mimo domov.
Jana Šenbergerová
7.5.2017 11:41
Ještě jednou pro Aničku:
Aničko, rádi bychom svůj požadavek rozšířili na 3 noci - ještě z neděle na pondělí + polopenze. Pokud bude záloha vyšší, dej vědět co nejdřív, hned pošleme. Už se těšíme. :-)
Anna Čípová
6.5.2017 17:55
Paní Jarmilo, setkání se uskuteční v hotelu Bečva. Prosím, dejte vědět, zda chcete zajistit polopenzi. Předem děkuji za zprávu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA