Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana koplova
26.8.2020 12:44
Šumavu milujeme z celého srdce! V tomto roce jsme jeli do chatek dle doporučení na emimino a to do http://www.nadrybnikem.eu/ . Zůstali jsme velice spokojení:))
Lenka Hudečková
8.5.2017 08:34
Ano, i my milujeme Šumavu a Vydru a ....všechno....
Jiří Hudeček
8.5.2017 07:21
Ano, Šumava je drsná, ale krásná a my se sem moc rádi vracíme. Musíme projít kousek každý rok. Soumarský most máme také za sebou, ale i Chalupskou slať, Lenoru, Rozhlednu Boubín, Čeňkovu Pilu, Modravu a Kvildu, vlčí výběh u Srní atd. Už se na ten krásný kout naší překrásné země moc těšíme...
Irena M.
5.5.2017 20:37
ráda bych se na Šumavu také vypravila, snad to vyjde...
Ilona Erika Kolář
5.5.2017 14:11
V Turnerově chatě mají mainské kočky, které chodí mezi hosty a různě se povalují lavicích. Napočítala jsem jich asi osm. A mají tam také vydrýska. Moc se mi líbilo, že je tam cedule, že kočky patří k restauraci a návštěvníci to musí respektovat.
Hana Rypáčková
5.5.2017 07:59
To mám radost,je to moje láska.
Eva Mužíková
4.5.2017 19:55
Šumavu neznám, proto mám radost z pozvání Hanky R. na pobyt v Turnerově chatě na břehu řeky Vydry. Podle fotek je to nádherný kout, moc se na tuto akci a samozřejmě na Hanku a Vendíka s Bertíkem těšíme.
Ilona Erika Kolář
4.5.2017 18:49
Šumavu znám velice dobře, je to moje srdeční záležitost. Jen to Lipno je moc přelidněné. Raději Modrava, Kvilda, Borová Lada, Bučina, . . .
Naděžda Špásová
4.5.2017 16:26
Šumavu jako takovou moc neznám. Kdysi jsem pobývala ve Vimperku a jezdilo se točit na blata. Ale to bylo pracovní, takže zádné výlety. Pak jsem byla na Lipně, ale zase jen krátce. Chystáme se na prozkoumání, ale musíme jen tam, kde můžeme mít pejsky. Škoda, že není nějaká fotečka. Důležité je, že jste si to určitě hezky užili a to je dobře.
Jarmila Komberec Jakubcová
4.5.2017 13:40
Vzhledem k tomu, že pocházím z Klatov je mi Šumava velmi blízká. Nejraději mám okolí Modravy a Kvildy.
Načíst starší příspěvky