FOTO: Elisha Wolf
Slezská Harta: romantika jako někde v Kanadě
5. 5. 2017Znáte Slezkou Hartu, devátou největší a zároveň nejmladší přehradu v Česku? Leží v podhůří Jeseníků nedaleko Bruntálu a vypadá to zde jako někde v v Kanadě. Ideální místo pro pěší turistiku, kolo, ale i rybaření či jachtaření.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Lepková
8.5.2017 19:12
Slezská Harta se měla plnit několik let. Stačila povodeň v roce 1997 a během týdne byla plná. Proto Opava byla pod vodou jen asi z jedné třetiny.
Marie Starobová
8.5.2017 16:15
Slezská Harta je nádherné místo. Loďku jsme si pronajali na 2 hod a udělali dobře. Harta je jedno z nejkrásnějších míst na Moravě.
Zuzana Pivcová
7.5.2017 21:22
Vůbec mi to nic neříká, ale podle fotografií je to krásný kraj. Dovolená asi spíš pro rodinu?
Elena Valeriánová
7.5.2017 20:04
Na Slezské Hartě jsme byli několikrát. Je to krásný kout naší země. Dokonce jsme ji propluli i na výletní lodi. Je to má oblíbená lokalita.
Zdenka Jírová
5.5.2017 23:10
Úplně jste mne svým článkem nadchla. Bylo by to krásné tam zajet. Nikdy jsem tam nebyla. Vaše fotky jsou zvoucí. Škoda, že mně není o 20 let méně, to bych si tam určitě zajela.
Anna Potůčková
5.5.2017 19:39
Upřímně mně toto místo láká mnohem více, než moře. Je tu spoustu krásných míst, kde má noha ještě nevkročila
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA