Slezská Harta: romantika jako někde v Kanadě
FOTO: Elisha Wolf

Slezská Harta: romantika jako někde v Kanadě

5. 5. 2017

Znáte Slezkou Hartu, devátou největší a zároveň nejmladší přehradu v Česku? Leží v podhůří Jeseníků nedaleko Bruntálu a vypadá to zde jako někde v v Kanadě. Ideální místo pro pěší turistiku, kolo, ale i rybaření či jachtaření.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Lepková
Slezská Harta se měla plnit několik let. Stačila povodeň v roce 1997 a během týdne byla plná. Proto Opava byla pod vodou jen asi z jedné třetiny.
Marie Starobová
Slezská Harta je nádherné místo. Loďku jsme si pronajali na 2 hod a udělali dobře. Harta je jedno z nejkrásnějších míst na Moravě.
Zuzana Pivcová
Vůbec mi to nic neříká, ale podle fotografií je to krásný kraj. Dovolená asi spíš pro rodinu?
Elena Valeriánová
Na Slezské Hartě jsme byli několikrát. Je to krásný kout naší země. Dokonce jsme ji propluli i na výletní lodi. Je to má oblíbená lokalita.
Zdenka Jírová
Úplně jste mne svým článkem nadchla. Bylo by to krásné tam zajet. Nikdy jsem tam nebyla. Vaše fotky jsou zvoucí. Škoda, že mně není o 20 let méně, to bych si tam určitě zajela.
Anna Potůčková
Upřímně mně toto místo láká mnohem více, než moře. Je tu spoustu krásných míst, kde má noha ještě nevkročila
Jitka Hašková
Lákavá nabídka na dovolenou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%