Foto: archiv autora
Tři lékaři, kterým vděčím za to, že jsem mohl oslavit své sedmdesátiny
14. 5. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
15.4.2018 12:24
I já Vám přeji mnoho a mnoho dalších let ve zdraví. Můj manžel měl také leukémii a i když měl transplantaci kostní dřeně tak v 59 letech bohužel zemřel. Vnučka nám zemřela o 2 roky dřív a to v 7,5 měsících. V té době byla možnost uzdravení 20% a protože tuto nemoc stále sleduji tak vím, že v dnešní době se uzdraví až 80% pacientů. Ale vím také jak veliké je nasazení lékařů i sestřiček ve všech Fakultních nemocnicích při léčbě této nemoci a
proto jim všem patří veliký, veliký dík...
Jiří Bárta
16.5.2017 17:48
No to je skvělé, paní Jarmilo! Doufám, že Vám už do lékařské zprávy po kontrole nepíší, že jste už 17 let stále v remisi ! A pokud ano, tak ať ta remise trvá až do 100 let !
Jarmila Komberec Jakubcová
14.5.2017 22:35
Také se připojuji s přáním hodně let ve zdraví. Prošla jsem stejnou nemocí a i u nás v Plzni máme na HOK skvělé lékaře, který mi zachránili život. jsem po úspěšné transplantaci kostní dřeně již od r.2000 - tedy 17 let.
Marie Seitlová
14.5.2017 19:27
Přeji Vám ještě spoustu let prožitých ve zdraví a spokojenosti. Pěkné poděkování lékařům, určitě si to zaslouží.
Zuzana Pivcová
14.5.2017 19:25
Je krásné, když člověk může poděkovat lékařům za pomoc. Ale nezapomeňte poděkovat i sám sobě!!
Jiří Bárta
14.5.2017 16:54
Paní Libuše, děkuji Vám moc za Vaše milé přáníčko a plně s Vámi souhlasím, že ne všichni lékaři jsou takoví, jaké jsem měl to velké štěstí potkat já. Když jsem ve čtvrtek sledoval Tv pořad Máte slovo s M. Jílkovou - viz. www.ceskatelevize.cz/.../10175540660-mate-slovo-s-m-jilkovou, tam bylo možné posoudit, že není lékař jako lékař. Hodně mě tato nedemokratická diskuze rozrušila!!! Hodně zdraví a jen dobré lékaře Vám upřímně přeje J. Bárta
Libuše Křapová
14.5.2017 14:26
Pane Bárto, přeji vám ještě spoustu spokojených let, a ve zdraví. Ano, na lékaři a lékařích hodně záleží. Mohla bych povídat. Vy jste měl štěstí na ty dobré :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA